Hälvik-autojuhid
-
- Tsikkel: zx7r
- Tänanud: 1 kord
- Tänatud: 1 kord
Re: Hälvik-autojuhid
Spoiler
urmas66 kirjutas:Viimane tõelise hälvikuga(võimalik,et isegi kiuslik debiil) kokku sattumine oli mõned nädalad tagasi Tallinna ringteel , hommikuses ummikus enne Tartu mnt-Jüri ristmikku.Suund siis Luigelt Jüri suunas.
Tavaliselt on seal parem rida veokaid täis ja vasakust saab suht vabalt lõpuni ja siis sujuvalt vahele.Ja see ummik on seal alati suht reipalt liikunud.
Aga tol päeval oli teisiti,vasakus ja paremas reas oli ummik peaegu Õlleköögi tee ristmikuni ehk siis Kiili ristmikust veidi edasi.
Ma pikalt ei saanud aru,et mis toimub.Rekkad venisid ja seisid vahelduva eduga esimeses reas ja vasak liikus täpselt samas taktis.Mingi poole seismise pealt sain aru,et kaks autot minust eespool on hõbedane Volvo S60 ja tema liigub kõrval oleva rekkaga kõrvuti.Kui rekka lasi meetri edasi,siis tema ka,kui rekka seisis,siis tema ka.Tema ees oli vasak rida lõpuni tühi umbes 500m ulatuses ja ilmselt ka enne pikamalt,kui ma polnud seda veel märganud.
Vilgutasin ja andisn signaali,paar korda minu ees liikunud autole,et see annaks ka märku sellele hullule,aga seal olid mõlemas autos naised ja null emotsiooni,nad vist ei saanudki aru mis toimub.
Volvo pidas "vapralt" lõpuni vastu ja siis lasi selle veoka ette,kelle kõrval,ta oli kruisinud.Ma sain talle kõrvale kui ta ära keeramiseks tagasipöörde tegi ja autos istus ka naisterahvas, välimuse järgi selline 30-40 tuuri, veits matsakam kontori tädi.Tal oli kohe selline võidurõõmus pilk silmis,et näe millega hakkama sain.Minu vilgutamist ta pidi nägema ja ilmselt sellest ka see võidurõõmus pilk.Keeras ta sinna Rimi Kalevi suunda.
Aga minust veidi tagapool(umbes 15min) tuli meie töötaja Kiilist ja ütles,et ummik oli Kiili pealesõidust siis juba edasi,kui ta sealt peale tuli.Üks hull sai oma kodupolitseiniku mängimisega ikka hullu ummiku kokku keeratud.
Ise ta kindlasti mõtles,et teeb maailmale teene ja ei lase kedagi sinna vahele "trügida",aga ta oma lolluses ei mõelnud selle peale,et veokatel läheb hoopeale saamiseks väga palju rohkem aega ja maad ning selle ajaga saab palju sõidukaid sealt vahel läbi lipsata.Nüüd oli see kõik plokitud ja ummik käsitlemattu.
Ma ei ole oma elu jooksul enne midagi sellist kohanud ja tore oleks kui ei kohtaks ka enam.
Enne antud ringi teevad vahest sama ka rekkad, et hälvikuid kinni pidada.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.