Hälvik-autojuhid
-
Macintosh
- Maagia ja nõidumine
- Tänanud: 1101 korda
- Tänatud: 1122 korda
- Kontakt:
Re: Hälvik-autojuhid
Madlobster kirjutas:Noh situatsioon oli "kalamehe" kirjeldusel täpselt see, mida ma arvasin.
Tsitaat delfist: Varasemad sarnased juhtumid on näidanud, et selline käitumine on tugev hoop kaasliiklejatele turvatundele.
Kui ma päris aus olen siis mina kardan oluliselt rohkem nihuijaaasi kui "kalamehi" Et see turvatunde küsimus ei ole nii ühepoolne.
Et kui sulle ei meeldi miskit (vale kiirus või sobimatu näolime) siis kaaskodanikule molli andmine on igati õigustatud tegevus? Hea suhtumine. Kui osavõtt kaaseagse sootsiumi elust nii stressitekitav on siis peab kas kodus püsima või pikajalisele ravile minema.
Isiklikust kogemusest räägin: Ühel eelneval talvel sõitsin mööda "järvevanat" tehes möödasõidu mitte kõige uuemast kallimapoolsest sõidukist (BMW/Audi/Mercedes vms). Kliimale kohaselt oli tee peal siin-seal lörtsilärakaid. Ühest sellisest pritsis möödasõidetavale sahmakas esikaasile. Sellele järgnes kohene aktsioonfilmilik tagajamine, mis päädis kurikaga K-rauta parkas vehkiva "kalamees-pesapallisõbraga". Ei olnud üldse naljaks.
Mõtisklesin takkajajärgi, et kui ma oleks autost sõra või pagasist matkakirve krabanud ja virutanud, et kas oleks hädakaitse piiride üleatmine olnud või mitte.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.