Õnnetused mootorratastega [2016]

Kasutaja avatar

Heikik
Tsikkel: lenksuga
Tänanud: 19 korda
Tänatud: 21 korda

Re: Õnnetused mootorratastega [2016]

Lugemata postitus Postitas Heikik »

urmas66 kirjutas:

No ei ole meil selle hea tavaga asjad kaugelti hästi isegi suurtes päevalehtedes, online meediast rääkimatta.
Üks kõige pervom selle kohapealt ehk sinu sõnade väänaja on Äripäev.Ja sinu sõnu pannakse ka sinult telefonis küsitud asjade peale omatahtsi ritta,muutes jutu mõtte vastupidiseks või nö huvitavamaks.

Usalda, aga kontrolli...või pigem, "ära usalda üldse ja lepi kokku, et ilma sinu parandusteta midagi ei avaldadata". :D Mõni aeg tagasi oli kogemus, kus pidin ühele teisele lehele intervjuu andma ühe suurema loo jaoks. Õnneks sai tehtud diil, et saadavad loo mulle redigeerimiseks enne trükki minemist...juudas, kui häbi mul oleks olnud, kui see algsel kujul oleks avalikustatud. :mrgreen: Kokkuvõttes tegin 4 tundi ise ajakirjaniku ja keeletoimetaja tööd (ja pärast seda nad muutsid ka veel mõningaid asju nõmedamaks tagasi).

Aga jah, mis nüüd õnnetuste kajastamist puudutab, siis sinna väga midagi teha ei anna - mulle näib, et need kiirreageerimisreporterid väga ei süvene. Kui keegi näeb mingit õnnetuse kajastust, mis ikka kindlasti jura on, võib ju lehega ühendust võtta - eks nad parandavad ära. Aga kes see viitsib...

CBR900RR --> ER-6F --> 636 Ninja --> CBR1000RR --> 650MT --> Tiger 800 XC

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Vaba teema”