Õnnetused mootorratastega [2016]
-
urmas66
- Toetajaliige
- Tsikkel: Yamaha TDM 850
- Tänanud: 2014 korda
- Tänatud: 599 korda
Re: Õnnetused mootorratastega [2016]
Pensionär kirjutas:Heikik kirjutas:Mis puudutab õnnetuste esmaseid lehekajastusi, siis neid ei tasu pea kunagi tõsiselt võtta. Kui kaks suve tagasi kesklinnas teise juhi oskamatuse tõttu külje maha panin ja mind kanderaamiga ära viidi, olid ka reporterid nagu kiirreageerimisrühm kohal. Aru ma ei saa, kuidas see nii kiiresti võimalik oli. Igatahes, kahe erineva lehe peale sai järgnevatel päevadel vähemalt 3-4 erinevat lugu, kus muutusid nii mu vanus (+/- 25 aastat), nimi, tsikli mark kui ka oletatav sündmuste käik. Ja ma ei tee nalja.
Ma nüüd ei teagi, kuidas hea ajakirjandustava - andmete kontrollimise ja muuga siis on neil juhtudel...
Üldiselt hea ajakirjandustava näeb ette, et valeandmeid ei tohiks uudisega edastada. See on ju eksitav. Ajakirjandus teeb koostööd politseiga ja no kui sealt tulevad valed andmed siis pole midagi teha. Kui pole otsest selgust siis õnnetuse asjaolude kohta võib "spekuleerida" aga seda tuleb siis ka selgelt väljendada. Nt tunnistajate sõnutsi blablaa..aga õnnetuse täpsemad asjaolud selgitab välja politsei..
Olen meedia köögipoolega kursis, sellepärast on piinlik lugeda, et sul õnnetuse kajastamisega kohe nii viltu sai minna
No ei ole meil selle hea tavaga asjad kaugelti hästi isegi suurtes päevalehtedes, online meediast rääkimatta.
Üks kõige pervom selle kohapealt ehk sinu sõnade väänaja on Äripäev.Ja sinu sõnu pannakse ka sinult telefonis küsitud asjade peale omatahtsi ritta,muutes jutu mõtte vastupidiseks või nö huvitavamaks.
ML-Transport AS
Kiired kaubaveod Tallinn-Helsinki,Helsinki-Tallinn
Kaubavedu Scandinaavias ja Baltimaades.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.