Kes meil veel sõidavad?
-
- Tsikkel: 2x XL600V, DT125R, DRZ-E
- Tänanud: 70 korda
- Tänatud: 373 korda
Re: Kes meil veel sõidavad?
M.T. kirjutas:Ma vaatan neid "masohhistide" pilte ja mõtlen, et mis rõõm see hommikul miinuskraadide ja libeda teega ratta selga ronimine on. Kas suve jooksul pole tõesti isu täis saanud või on see selline võrdlusmoment, et kellel suuremad munad ja kes kõige kauem vastu peab?
Tundub sama hea kui rullnokkade kiitlemine, et lumi on juba munadeni, aga ma panen ikka suverehvidega ringi. Krt, ma vist liiga vana või pole piisavalt rattur, aga hommikuse külmaga eelistan ikka auto võtta ja ratta selga võin keset päeva plusskraadidega ronida. A uisutajatele turvalist teed ja jõudke ikka tervelt sihtpunktidesse!
Linnades, tasuta ja muretu parkimine kesklinnas on võlusõna. Teed veel libedad pole, aga kaua seda nalja ilmselt pole jah.
Autoga külmetad samamoodi linnasõidul. Vähemalt dislamehed küll. Tegelikult tsikli kombes on hetkel veel paras olla. Samas pikki otsi tõepoolest vähemalt mul enam sõitma ei kisu.
Mootoritõstuki rent Tartus 15 EUR päev. 55684121. www.rsrehvid.ee Mobiilne rehvivahetus Lõuna- Eestis. 53 843 843 Mitas ja Bridgestone mootorratta rehvide müük
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.