Ettevaatust sundkindlustusega pärast esmast arvelevõttu
Re: Ettevaatust sundkindlustusega pärast esmast arvelevõttu
See on omapärane loogika, et sundkindlustus aitab loodushoiule kaasa, liiklusvahend seisab aga siis tuleb "päästev" trahvinõue ja loodus jälle hoitud.
Või siis see, et ega tavakodanike pärast ei tehtudki neid rangeid seadusi, ikka hoolimatute pärast saavad tavakodanikud nüüd inkasso nõudeid.
Ja kuna, avariidesse satub kindlustamata sõidukiga isikuid, siis maksku kõik ülejäänud kindlustuse eest, mida nad ei kasuta.
Või siis: olen hästi informeeritud nutitelefoni omanik, seadus võimaldab seda, toda ja kolmandat nippi, kui keegi neid ei tea siis on ise süüdi ja maksku.
Ma arvan, et kui on vaja korvata kindlustamata sõidukite avariisid tehtagu ka vastava nimega maks, kindlustamata avariide hüvitamiseks. Kui on vaja vähendada registrites olevate sõidukite hulka, saadetagu teavitus ja tehtagu registrist kustutamine. Kui on vaja romusid vähendada siis miks peab kannatama keegi kollektsionäär, kes kedagi, sh. loodust ei häiri?
Liiklus kindlustust peaks saama nõuda vaid liikluses osalevalt sõidukilt. Nimetame asju ikka eesti keeles. Sellest aru saamiseks piisab ka minu kirja ja lugemisoskusest. Praegune maanteeameti rahanuiamine küll looduskaitse, küll muude valede sildi all kvalifitseerub varjatud maksustamiseks, nagu ka nt. töötuskindlustus või ka kütuseaktsiis.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.