Ettevaatust sundkindlustusega pärast esmast arvelevõttu

Kasutaja avatar

pühak
Tsikkel: Kawasaki VN1500
Tänanud: 221 korda
Tänatud: 90 korda

Re: Ettevaatust sundkindlustusega pärast esmast arvelevõttu

Lugemata postitus Postitas pühak »

AzA kirjutas:

Väga lihtsalt. Mul oli 2 autot ja üks tsikkel kuskil aianurgas. Enam ei ole.
Kuidagi teisiti poleks mind suudetud seda kõntsa liigutama sundida.
Nüid on vaid asjalikud asjad registris, rämps on utiliseeritud.
Ma ei näe selles seaduses mingit probleemi.
Tahad selles vallas tegutseda, tuleb nutiplutitada või siis perse ajada arki, mis seal keerukat.
Igast asjadega on nii .... näiteks palju sunnismaisem on prügi, õudne ikka.

Ma küll nii lihtsa trikiga kõntsast lahti ei saanud, selle seaduse kehtima hakkamine ei sundinud mind mitte midagi utiili viima. :mrgreen:
Need raiped, mille viimati kehtinud ülevaatusest-kindlustusest oli sundkindlustuse seadustamise algushetkeks liiga vähe aega möödas, said lihtsalt kaheks aastaks registrist kustutatud. See oli piisavalt pikk aeg, et pärast kadusid kõik need juba ise ajutiselt, aga tähtajatult registrist kuni kas saavad ülevaatuse ja kindlustuse või siis kantakse lammutustõendi alusel lõplikult maha. Mõni selline raibe teenib koduõues ja -metsas mind veel kenasti, mõnda üritan maha müüa, mõni ootab vanaraua hinna tõusu või mingi muu projekti jaoks vajalike juppide maha kruvimist. Ausalt öeldes on üks probleemne romu ka, aga selle probleemi on riik mulle tekitanud. Nimelt ei saa ma vanarauaks viia üht jäänust, mis on juba kümmekond aastat tagasi registrist kustutatud (siis, kui seda sai veel ilma lammutustõendita teha), müüdud pärast seda käest-kätte ja nüüd, läbiroostetanuna ning mittekomplektsena ootab, kuni ma ükskord leian aega ja viitsimist, et tükeldada romu nii peeneks, et seda enam autona vaadelda ei saa.

"Kui miski väärib kasutamist,
siis väärib see ka väärkasutamist!"

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Mootorratta load, liiklus, motokoolitus ja sõit”