Ettevaatust sundkindlustusega pärast esmast arvelevõttu → Re: Ettevaatust sundkindlustusega !!!
-
Teema algataja - Postitusi: 914
- Tsikkel: roller
- Tänanud: 11 korda
- Tänatud: 27 korda
Re: Ettevaatust sundkindlustusega !!!
ranel kirjutas:Kuidas Sa üldse uut kindlustust teha said, kui juba kehtiv sundkindlustus oli peal? Tavakindlustusega pistab kohe karjuma, et on olemas kehtiv poliis.
Sundkindlustus ja selle kohta arve tehakse tagasiulatuvalt. Minu loo puhul topelt kindlustamist ei toimunud, hoopis vastupidi, 4 päeva jääb sundkindlustuse lõppemiseni ja iseseisvalt tehtud kindlustuse perioodi vahele. Sa ei saa kunagi teada, kas su sõidukil on tehtud sundkindlustus või mitte. Arve tuleb kunagi hiljem kui see periood läbi on. Ei tea, kas nende 4 päeva eest, mil sundkindl. juba lõppes ja minu tehtud kindlustus pole veel alanud, tuleb ka veel arve või mis siis toimub. Siis tekib jälle pretsedent, et millr alusel nad 30 päeva tegid. Kui ma oleksin pauku pannud nendel neljal päeval, kes siis oleks kahjud korvanud õnnetusjuhtumi puhul ?
jkristjan kirjutas:Boobush kirjutas:... 25.august (2016a) võtsin sellega seoses uuesti arvele (uus nr märk + VIN kood) ... ratas, mis oli 2a seisnud, sai endale üleöö liikluskindlustuse kohustuse
Esiteks, leia oma tekstist vastuolu.
Teiseks, kõik on täiesti korrektne, esmaregistreeritud sõidukile tuleb teha kindlustus ja selle kohta tuleb ka teade, mille sa kätte said ja mille peale kõrge kaarega ignosid jne. See pole ju üldse liikluskindlustuse spetsiifiline teema, kui sa ei viitsi lugeda seadust ja uurida mis toimub ja olla tähelepanelik, siis sa võid igal sammul vastu päid ja jalgu saada, olgu siis liikluskindlustusega, tulumaksuga, ravikindlustusega või viina hinnaga.
Mina jah ignosin nende hoiatusi kuna polnud teadlik kuna nende sundkindlustus rakendub. Teades, et ma selle lähiajal niikuinii teen, siis ei näinud mõtet võimelda skeemiga, et teen kindlustuse aastaks ja järgmisel päeval lõpetan ära, et kuu aega hiljem jälle kindlustus teha. Ei olnud seadustega kursis, nüüd olen mina ja loodetavasti ka paljud teised.
See ei ole normaalne skeem, kui niimoodi huiama peab.
Ja veelkord, ma kordan, et antud loo eesmärk on lihtsalt tähelepanu juhtida sellisele skeemile, kus kellelgi on õigus sinult raha nõuda ja inkassoga ähvardada. Ma pole kindlasti ainus, kellele niimoodi müts on pähe tõmmatud.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.