Ettevaatust sundkindlustusega pärast esmast arvelevõttu → Re: Ettevaatust sundkindlustusega !!!

Kasutaja avatar

sinilind123
Tsikkel: TransAlp ja Africa Twin
Tänanud: 1 kord
Tänatud: 20 korda

Re: Ettevaatust sundkindlustusega !!!

Lugemata postitus Postitas sinilind123 »

On olnud ka kokkupuude sundkindlustusega. Tekkis olukord, kus järsku oli viimane aeg oma vanad võrrid arvele saada ilma eelnevalt dokumente omamata. Ajasin ka krooniaja alguse rolleri garaažist välja ja võtsin suuna mnt ametisse. Kõik tore, uhke paber käes, 4kw toorest jõudu passi märgitud. Lükkasin pilli garaaži tagasi paremaid päevi ootama. Läks mitu aega mööda, kui tuli meilile kiri inkassolt. Tere, olete võlgu 180eurot lkf-le sundkindlustust ja meie tahame ka 200eurot saada selle nõudmise eest. Mul jäi karp lahti, et miks ma pean maksma kindlustust asja eest, millega ma sõitnud pole ja milleks seda inkassot siia vaja oli. Hakkasin asja uurima. LKF oli saatnud oma jutu järgi mulle terve hunniku hoiatavaid kirju jne. Ma olin sissekirjutatud elukohta, kus puudus postkast, aga postiaadressiks oli märgitud mul koht, kus see postkast täiesti olemas oli. Telefoninumber ja e-post on ka avalik mul. Uurisin Eesti Postilt, et kus mu kirjad on. Eesti Post vastas, et nemad on kõik kirjad LKF-le tagasi saatnud. LKF vastas, et nendel on andmed selle kohta, et Eesti Post on need kirjad mulle kätte toimetanud siiski. Vaidlesin nende mõlemiga pikalt. Võta nüüd kinni, kumb see valetaja on. Kas Eesti Post viskas mu kirjad prügikasti või LKF siiski sai need kõik tagasi. Minuni esimene teade, mis jõudis, oli e-postil see 380eurone nõue inkassolt. Nii palju tuli inkasso vastu mulle, et muutis oma nõude 200 eurolt ca 20-le eurole. LKF enda 180euro nõudmisest tagasi ei astunud. Kuna mul oli tol hetkel FIE, siis olin sunnitud ka ilma edasise vaidluseta selle ära maksma, sest ähvardati 10 päeva jooksul kogu äritegevus peatada mul. Et siis kõigile infoks, et ka nii võivad nad enda raha kasseerida. Ilma teie teadmata olete järsku võlglased.

Honda Dio 50ccm 1990a - Honda Mtx125R 1989a - Honda XL 600V Transalp 1987a - Suzuki GSF 1200 Bandit 1996a - Honda XRV 750 Africa Twin 1990a - Kawasaki zxr 750 1990a

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Mootorratta load, liiklus, motokoolitus ja sõit”