BMW K100LT HACK

Kasutaja avatar

Teema algataja
PhunkT
Tsikkel: IŽ Ju 3K "77, BMW K100K "88
Tänanud: 39 korda
Tänatud: 42 korda

Re: BMW K100LT HACK

Lugemata postitus Postitas PhunkT »

Fox kirjutas:

Mnjah, huvitav projekt käsil.
Kui ausalt öelda, ma ise läheks igakell mingi enam-vähem valmis lahenduse peale välja, üks külgkorviga K100 oli Eestis alles eelmine aasta müügil minuarust, neid ikka liigub. Tõenäoliselt leiaks ainult ka mõne läänes toodetud külgkorvi, kui otsida. Pikk talv ees, vaata ringi äkki leiad. Lõpptulemus jääb tõenäoliselt silmale ilusam ja tehnilise poole pealt vast ka kindlam tunne.

Ise ehitamine on kogu asja mõte ikka :). Osta saab igasuguseid asju, aga tsikkel võiks ikka enda tehtud olla :). Auto olgu liisingus ja igav.

Kui aus olla, siis ma olen neid K100 valmislahendusi üksjagu palju otsinud ja praegu olen kindel, et ise tehes saan silmailu kindlasti rohkem, tehniliselt eks paistab. Ei näe lääne korvidel mingeid erilisi eeliseid. Ratta ja vedrustuse vahetan ära, iste koos soojendusega, tuuleklaas, kõik tuleb uus, tuled uued. Ülejäänu on ju lihtsalt raud, mis on vene raskeratastel korralik. Edasi on ainult viimistluse küsimus.

Rohkem usku! :bsmile:

Näpud peavad õlised olema, siis on õige...

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Mootorrattad ja projektipäevikud”