Ettevaatust sundkindlustusega pärast esmast arvelevõttu → Re: Ettevaatust sundkindlustusega !!!
-
Teema algataja - Postitusi: 914
- Tsikkel: roller
- Tänanud: 11 korda
- Tänatud: 27 korda
Re: Ettevaatust sundkindlustusega !!!
Hr.Nõel kirjutas:Ma hakkan juba vaikselt ette kujutama, et sama seis võib olla paatide, traktorite jms tehnika puhul, mida aastaringselt ei kasutata.
Ei ole siin midagi hullu. Ja kellegile ei väänata niisama. Lihtsalt ise pead oma asjadel silma peal hoidma.
Tsiklite ja paatidega on lihtne ju.
Tuli ka mõlemile tsiklile teade, et kohe, kohe on läbi saamas ja vaja uuendada. Teatasin, et kuna tegu on tsiklitega milledega talvel ei sõida, siis kohtume kevadel uuesti. Tänati kenasti vastuse eest ja leppisime kokku et aprilli keskel saadavad uued pakkumised.
Sinu keissi puhul peaks olema ka võimalus, et teed lepingu mis on maksevaba. Ehk siis poliis on olemas aga liigelda ei tohi. Nii kui sõitma tahad hakata, maksad kasvõi pool tundi ennem ära ja asi kehtib.
Soovitan sul lihtsalt kindlustusest asja uurida. Seletad oma asja ära ja jokk.
Kui oleks ise aktiivsust ylesse näidanud poleks keegi hakanud sulle seda sundvärki tegema.
Üks asi, kes sulle teavitab, kas LKF või on selleks mõni kindlustusselts ?
LKF käsib sul kindlustuse teha kelleiganes juures, vastasel juhul pakuvad nad sulle oma teenuseid.
Ehk siis mina oleksin ka pidanud selleks üheks kuuks (28 aug kuni 26 sept) tegema kellegi juures maksevaba lepingu või ratta arvelt ajutiselt maha võtma. Mina lootsin ja arvasin, et see üks kuu kui ma selle rattaga ei liikle ei ole vaja enda pead sellega vaevata. Eksisin, iga uue arvele võetud masinaga tuleb kohe mingi kindlustusleping teha (nagu minu puhul on näha, siis vahe on kolm päev arvelevõtmise päevast 25 aug vs 28 august ehk sundkindlustuse algusdaatumist).
See teema on lihtsalt tähelepanu tõstmiseks, et kui keegi peaks näiteks talvel ratta arvele võtma ning sellega liiklema ei hakka ega kindlustust ei tee, siis kuu aja pärast võid postkontorisse LKF-i poolt tähitud kirja järele minna, mille sisuks on "Makseteatis".
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.