Ettevaatust sundkindlustusega pärast esmast arvelevõttu → Re: Ettevaatust sundkindlustusega !!!
-
Teema algataja - Postitusi: 914
- Tsikkel: roller
- Tänanud: 11 korda
- Tänatud: 27 korda
Re: Ettevaatust sundkindlustusega !!!
tfr kirjutas:Kas 2014-2016 oli ratas ajutiselt peatatud registrikirjega või võtsid Sa ta tookord täiesti arvelt maha ja nüüd regasid uue rattana? Kui oli ajutiselt maha võetud, siis tundub, et siin juhtus lihtsalt see, et uuesti arvele võttes hakati 12 kuud lugema viimasest poliisist, mitte uuesti arvelevõtmisest, mis tõenäoliselt on IT-tüüpi viga, mitte tahtlik soov.
Vana raami ei olnud ma kahe aasta jooksul arvelt maha võtnud ega midagi, keegi ei torkinud ega tundnud huvi. Kindlustus ka mingil hetkel võis kehtida (2014 sügisel tegin ehk aastaks?), ei mäleta enam.
Ma lappasin rattal vaid raami ümber ehk 2016a 25 august olid mul kaks ratast arvel. Mõni päev hiljem sai vana raam emexi viidud ja ARKi mindud ning vana raam arvelt maha võetud. Uue ratta raam oli pärit Itaaliast, mistõttu oli tegemist nagu tavalise välismaalt tulnud rattaga, mille puhul tuleb maksta esmane arvelevõtmise tasu + väljastatakse numbrimärk.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.