Ettevaatust sundkindlustusega pärast esmast arvelevõttu → Re: Ettevaatust sundkindlustusega !!!
-
Teema algataja - Postitusi: 914
- Tsikkel: roller
- Tänanud: 11 korda
- Tänatud: 27 korda
Re: Ettevaatust sundkindlustusega !!!
Ei viitsi paragrahvi välja otsida, kuid minu puhul oli sõiduk värkselt arvele võetud ning eelnevat kindlustuslepingut tal ju ei saanud olla. Seetõttu on tal kindlustust vaja ning sundkindlustus ka ära väänati.
Seisan ka selle eest, et kõikidel liikluses osalevatel sõidukitel oleks kindlustus, kuid antud juhul mu sõiduk liikluses ei osalenud, kuid seda oli plaanis lähiajal kasutusele võtta. Settõttu ei näinud pointi seda (üheks kuuks?)ajutiselt arvelt maha võtta, et see kuu aega hiljem uuesti arvele võtta.
Ma olen praegusel hetkel nõus maksma misigianes teisele fondile rohkem raha (selle 1 kuu kindlustuse eest, mida ma ei soovinud ja ei vajanud), kuid põhimõtteliselt ei taha sellist röövellikku skeemi toetada. Ma hakkan juba vaikselt ette kujutama, et sama seis võib olla paatide, traktorite jms tehnika puhul, mida aastaringselt ei kasutata. Värskelt arvele võtmise eest saab mõnele pensionärile korralikult ära väänata, kes oma traktorit veel kuuriall putitab ning kelleni kirjapost tuleb kohale kuu aega. Ega see arvele võtmine ka just mingi odav lõbu pole ( 165 mootorratas ja 180 sõiduauto ). Pensionäri ühe kuu pension läheb näiteks arvele võtmine + ülevaatus + kindlustus... Kui üks kuu otsustab arvele võtta, teisel kuul üv + kindl. teha, siis LKF on selle ajaga sulle juba makseteatise 1. kuu puuduva kindlustuse eest ära teinud.
Ma ei tea, kuidas Teile, kuid mulle tundub, et kogu süsteem on lihtinimese vastu ülekohtune, LKF on vaid täidesaatev mutrike kogu masinavärgis.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.