DIY ketiõlitajad

Kasutaja avatar

Kalts
Tsikkel: TDM900, CRF250L
Tänanud: 23 korda
Tänatud: 8 korda

Re: DIY ketiõlitajad

Lugemata postitus Postitas Kalts »

Ei seda, teist ega kolmandat.
Snotoilerit olen varem aastaid kasutanud, see sobib ainult asfaldil liikumisel ning pealevoolu reguleerimise probleemist on juba juttu olnud. Viimane õlitaja läks eeltoodud põhjustel koos naise DL650-ga kauba peale kaasa. Mul on üks tuksis otsaga (käib ringi, lekib) lubetube ära anda kui keegi osavnäpp huvi peaks tundma.
Üritasin mõnda aega aerosoolmäärde- või õli pudelit kaasas kanda, aga see on tülikas. Sõltub loomulikult motikast, reisikola hulgast ja pakkimise meetoditest ning ehk ka isiklikest eelistustest. Näiteks kannan siiani kaasas 250 ml Fairyt mis on iroonilisel moel Snotoileri väikeses kollases õlipudelis ;) Pudelike ise on kättesaadavas kohas kas laibakate või raami küljes, kuidas kunagi. Erinevalt 30 ml õlist ei tea ma kuidas seda poeväliselt ja väikeses koguses vajadusel hankida. Kuiva karteri ja õlipunni sobiva asukoha puhul olen ka õlipaagist süstlaga välja tõmmanud. Lihtne oli enne reisi õli veidi liiaga panna ning õlitaseme langust ei märganud.
Üldiselt võttes otsustasin ratsionaalselt, sest keti õlitamiseks sobiv õli on vajalikus koguses alati kättesaadav ning mitme erineva motika puhul komistasin sama probleemi otsa: kuhu kinnitada teine, s.t. õlipudel. Ühe jaoks tavaliselt hea koht leidus, kahe jaoks enamasti mitte.
Ühe tuntud loo sõnul "suhtlemises olen tugev ,suhtlen täitsa vabalt" :wink: Kahju ainult, et omal ajal koolis korralikult vene keelt ei õppinud, venitasin niisama läbi kuidagi.

--
Vallo

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Mootorratta remont, tehnika, elekter ...”