DIY ketiõlitajad
-
- Toetajaliige
- Tsikkel: Yamaha TDM 850
- Tänanud: 2004 korda
- Tänatud: 596 korda
Re: DIY ketiõlitajad
Kõik mis liigub,see ka kulub ja kel rohkem liigub, sel ka rohkem kulub.
Kindlasti kulub ketijiooks rohkem ka suuremaid kiiruseid kasutades ja suurema väändega mootori puhul.Nagu ikka on nende kuluosadega nii,et kes hoolsam hooldaja ja vähem koormust rattale annab,sel kestavad kuluosad kauem.
Ketiõlitaja on lihtsalt abivahend,et olla keti ja hammakate vastu hoolsam ning siit ka pikem eluiga neile,kes ise ei viitsi väga hoolas olla.SEE EI OLE IMEVAHEND keti eluea pikendamiseks.
Mis esimese hammaka kulumisse puutub,siis alati kulub kiiremini väiksem hammakas,nii et see pole ka justkui eriti võrreldav asi,sest ratastel on need erinevad.
Minu ratta läbisõit umbes 42000km,millest ise olen sõitnud mingi 25tuh.Siiani on rattal sama kett ja igaljuhul OEM hammakad ja kett.Kas neid enne mind keegi vahetand on? Ei oska öelda,aga eriti ei usu.Praegu on kõik veel ilus.
Mina kasutasin algul, Castrol Racing, aerosool ketiõli ja nüüd teist hooaega Scottoliler.Ühe korra olen ketipesu teinud Streetmotos mõned aastad tagasi.Ketti pingutanud pole kordagi,aga olen kontrollinud ja rehvi vahetusel (1) sai paika pandud.Scottoileriga olen täheldanud seda,et kett on väga puhas,mustust nagu külge ei kleepugi.kasutan originaal õli,sinist.
Liikumis kiirused mul suht legaalse lähedal ja euroopa kiirteedel olen liikunud tavaliselt 130 kandis.Reisidel ,millest ka suurem osa läbisõidust tekkinud,on ratta kogukaal mingi 450-470kg tavaliselt.Eestis saab ka suurem osa kahekesi sõidetud.
ML-Transport AS
Kiired kaubaveod Tallinn-Helsinki,Helsinki-Tallinn
Kaubavedu Scandinaavias ja Baltimaades.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.