DIY ketiõlitajad

Kasutaja avatar

ranel
Tsikkel: 2x XL600V, DT125R, DRZ-E
Tänanud: 70 korda
Tänatud: 380 korda

Re: DIY ketiõlitajad

Lugemata postitus Postitas ranel »

Alex kirjutas:
Allarr kirjutas:
Tuono kirjutas:

Ei usu, et see ühte kordagi pikendab, pigem lühendab, nähes kuidas see määrib, ainult ühest äärest!

Mul juba 6-s hooaeg ühe ketiga ja lõppu veel ei paista :D . Hooaja läbisõit ca 12000 km. Seda pole küll eriti palju aga vaevalt et sa mingite spraydega seda järgi teed :ner:

72 000 km ühe ketijooksuga?!?

No kurja...scoti automaatõlitaja siis ju täitsa ilma rahata kätte tuleb(vahetas just ketijooksu 21 tuhande pealt :nono: )

Minu arust on scottoileril juba siis pointi, kui lähimate aastete jooksul ei plaani lõpetada tsiklisõitu või kardaani peale üle minna. Ostad uued ratta ja tõstad scottoileri ümber ju?'

Mul endal vähemalt on plaanis millalgi scottoiler osta. Tavaliselt ma teen ise asju, kuid see selline asi, et liigselt doseerid, siis ratas räpane, liiga vähe, siis jällegi kasu pole.

http://tsiklireisid.blogspot.com/
Mootoritõstuki rent Tartus 15 EUR päev. 55684121. www.rsrehvid.ee Mobiilne rehvivahetus Lõuna- Eestis. 53 843 843 Mitas, Bridgestone, Michelin, Pirelli, Maxxis ja Metzeler mootorratta rehvide ning sõiduauto rehvide müük

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Mootorratta remont, tehnika, elekter ...”