Esimene ratas - Twin mootoriga oldtimer?

Teema algataja
muhkel07

Re: Esimene ratas - Twin mootoriga oldtimer?

Lugemata postitus Postitas muhkel07 »

Tsikkelröövel kirjutas:

Ee.
Twin (vertikaal-, 360 kraadi mootor), kodaratega, kickstarteriga, karpadega, klassikaline 60-date inglise stiilis, 600+ cm3 - kirjeldus täpselt Kawasaki W650.

Jaa.. see on väga minu maitsele masin juba originaalis. Hind oli hetkel natuke korge minu voimaluste jaoks.

kalju1 kirjutas:

Moto Guzzi-l on ka klassikute sarnaseid mudeleid. V-twin, õhkjahutusega, 2 tagaamorti, 2 sumpsi.Käivitamine küll ainult nupust ja küttesegu antakse ka elektroonika abil.
Ise kasutan ühte sellist: Breva aastast 2006. Huvi korral võime ka kaupa teha.

Moto Guzzi Breva on kyll nende omadustega aga natuke liiga uus tundub ja palju elektroonikat. Mis selliste hinnaklass olla v6iks.

Tegelikult olen nyyd omale masina ka leidnud. Hollandist sai toodud Kawasaki Z750 LTD Twin K1 1983a USA versioon, rihmylekanne.
Pohimotteliselt sama mudel, mis esimeses postituses.
Ainult 22 000 soitnud ja läigib nagu uus.
Kompromiss tuli kyll kodarvelgedelt ja tegelikult oleks ka kett stiilsem valik kuid rihm ohutum ja mugavam nagu selgub.

Pilt

Kuna masin näeb nii hea välja on uus probleem, ei raatsigi kohe lammutama ja ymber ehitama hakata. Eks paistab, kas talvel meel muutub.

Pilt

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Mootorratastest üldiselt”