algaja krossiharrastaja küsiks nõu?
-
- Tsikkel: YZ250F, Ducati Monster S4
- Tänanud: 341 korda
- Tänatud: 439 korda
- Kontakt:
Re: algaja krossiharrastaja küsiks nõu?
reinuvader kirjutas:Tere üle pika aja...siin teemas!(kuidagi vaikseks on jäänud..et kas kõik nn algajad on juba proffideks saanud...ee vaevalt)?
Aktiivne motokrossi hooaeg hakkab lõppema ja vb tekib kellelgi kiiremal-kogenumal....sõbralikul sõitjal aega,et aidata mõnd algajat-huvilisi...kui väiksema grupi kokku saaks?Nimelt endal on läinud see aasta e hooaeg täiesti aia taha,sest reaalselt puu taha olen saanud vaid korra ja siis tuli esimeselt ringilt kohe katkestamine ning lihtsalt pole aega ei võistelda...trenni teha ega isegi vaatama pole saanud motkorossi võistlusi.Nii ja kuna sõidupraktika on kesine....lõppes kaks nädalat tagasi trenn esimesel vaiksel ringil......traumapunktis.Ja no ei tea mis toimub...et kas mul on amordid vale regulliga või ei tööta...on sõidu asend täiesti paigast ära...on rajal(teatud kohal,enne hüppet sooned...ma ei teagi mis moodi...valesti...)?....aga no pea kogu aeg on mul see raja lõik "ohtlik"...ja nüüd nagu õhku kerkisin...viskas ratta täiesti risti...ja sealt polnud enam pääsu kukkumisest.Ratas jäi alla ja maandusin puusaga jalaraua otsa(pea nädal lamamis reziim,haigusleht...võikad sinikad)....ja nüüd "kardan"....sõidan nagu viimane põristaja.
Nii,et kui oleks üks punt...ütleme max 5-8/9 meest vb ka mõni naine....leiaks kõigile sobiva päeva ja raja,õpetaja....siis prooviks seda asja korraldada.Treeneri asjus on mul isegi paar mõtet.Ja päev võiks koos sõitmise,pausidega kesta u 4h.Loomulikult tuleb miskit maksta...aga see sõltub juba raja omaniku tingimustest+treeneriga kokkulepetest.
Kas see oli sinu kukkumine Türil, mis videosse jäi?
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.