Neeger või võimalik ostja ?!? Pettus

Kasutaja avatar

Mairo
Tsikkel: Honda Cb600f Hornet 2005
Tänanud: 9 korda
Tänatud: 2 korda

Re: Neeger või võimalik ostja ?!? Pettus

Lugemata postitus Postitas Mairo »

Mul tuli hiljuti selline kiri. :)

______________________________________________________________________________________________

"Meelis Michelson mikesun600@gmail.com

1. sept (7 päeva tagasi)

saajale:

Loodetavasti jõuab see kiri teieni õigeaegselt. Käisin reisil Kiiev, Ukraina ning reisi käigus varastati mu dokumendid, sealhulgas pass ja krediitkaart, mis olid minu kotis. Saatkond oli nõus abistama minu lennu organiseerimisega ilma passita, minu kanda jäi piletikulu ja hotelli arve. Paraku ei ole mul võimalik aga kontole ligi pääseda ilma panga kaardita ning pank ei ole suuteline nii kiiresti uut kaarti väljastama, et ma lennule jõuaksin ja hotelliarve tasutud saaksin. Antud olukorras olen sunnitud paluma lühiajalist laenu, mille saan tagasi maksta niipea kui koju tagasi jõuan. Vajan summat mis oleks 1670 eurot, et katta oma kulud. Kui oleks võimalik raha saata Western Union kaudu või MoneyGram, siis see oleks kõige parem. Vabandan ebamugavuse pärast, aga mul on vaja jõuda järgmisele lennule ja igasugune abi on teretulnud. Kui on võimalik aidata, siis saadan oma konto andmed.

Vastust ootama jäädes.

_______________________________________________________________________________________

Vastasin et kas see mingi skämm või petukiri, et kas saadan politseile edasi.. aga ei mingit vastust :lol:
Samas googeldades, tundub suht reaalne tegelane olevat.... juu vast konto kaaperdatud.

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Vaba teema”