Loopera teel ei ole lubatud võõrastel isikutel mootorsõidukitega sõita. → Loopera teel ei ole lubatud võõrastel isikutel mootorsõidukitega sõita.
-
- Tsikkel: sv1000n
- Tänanud: 122 korda
- Tänatud: 192 korda
Loopera teel ei ole lubatud võõrastel isikutel mootorsõidukitega sõita.
mx77 kirjutas:Just, antud paragrahvi lõige üks on väga kasulik lugemine. Piisab sellest, kui mõni mõjukas isik (kes võib-olla näiteks sellesama tõkkepuu taga elab) pahaseks saab ja veidi niite tõmbab ja paneb RMK iga riigimaal asuva metsatee ette telliskivimärgi ja nad ei pea isegi põhjendama.
Ma sõidan ka oma klubist Saku rajale vahest otse, kui ei viitsi bussiga minna ja mu tee läheb ka ehk poole kilomeetri ulatuses majade vahelt. Ma sõidan seal neljandaga ja võimalikult madalate pööretega, et mitte rahvast ärritada. Osade foorumlaste arvates võiks ju seal ka sportsummuti tühjaks keerata ja veidi tagarattasse lasta, kõik on ju seaduslik, pole isegi tõkkepuud. Aga ma ei pea seda vajalikuks, mul pole vaja et kohalikud allkirju koguma hakkaks. Või mille või kelle ees ma seal esinen?
Avaliku omandi kasutuse piiramiseks, peab ikkagi väga hea põhjendus olema. Ajutiselt võib ilma põhjenduseta ka õnnestuda, aga sellised asjad kipuvad ajajooksul kohtutes läbi kukkuma.
Nõustun, et elamukvartalis paarutamine pole mõistlik ja saan ka teemaalgataja murest aru, kuid omaalgatuslikult avalike teede sulgemine on kordades räigem probleem kui sportsummutiga lõõride lahti keeramine.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.