Tsikli pesemine
Saab survepesuga pesta küll. Pesu ajal peab järgima teatud loogikat : kui pritsida samas suunas, kust maksimumkiirusega sõites vihm pritsiks, siis ei juhtu tõesti midagi hullu. Rehvidele ei tohi ligidalt survepesurit näidata, rattalaagritele jms. ei tohi otse ristsuunas peale tuisata, kummidetailidele sh. pidurikolbide tolmukatted ja igasugu puksid ei tohi ligidalt peale tuisata. Karterituulutuse filtritest ei ole mõtet vett sisse tuisata. Bensupaagi korgi pragusid ei ole mõtet surveveega puhtaks pesta
jne. Ühesõnaga, hoidke tugev otsene juga eemal kummidetailidest ja kohtadest ( suundadest ), kust vesi võib tungida mootorisse, õhufiltrisse, bensupaaki, elektroonikasse, pistikuisse, näidikuisse, andureisse.
Mina küll pesen survekaga ja probleeme ( veel?) pole kohanud. Ettevaatlik olen küll olnud.

Mina küll pesen survekaga ja probleeme ( veel?) pole kohanud. Ettevaatlik olen küll olnud.
Suzuki GSX 750 Inazuma
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.