Kui suur kiirus siis ikkagi ohtlik on?
-
- Tsikkel: Kawasaki Versys 650 2019
- Tänatud: 103 korda
Re: Kui suur kiirus siis ikkagi ohtlik on?
will111 kirjutas:vaevalt, et ta seal ja sel hetkel kedagi ohustas
No ega keegi lähe kuskile kindlal ajal ja kohas surema. Reaalsem on ikka see, et pill tuleb pika ilu peale, ehk siis juba aastaid on järjepidevalt liiklust nussitud ja väga palju kõiki ohustatud. Näiteks, muide, laupäeval sõitsin mina koos seljakotiga Keila-Joalt läbi ja toimus tavaline stsenaarium, kui viimane auto oli peateel möödunud, keerati tsiklile ette nagu tühjale kohale. Kuna ma vana küünikuna juba kaugelt vaatasin et "nagunii tuleb", olid sel hetkel juba klotsid vastu kettaid ja soojad ja edasi toimus nii, et kuival asfaldil mõlemal rattal ABS läks tööle. Varu jäi kuskil 1 meeter, õnneks ainuke vigastus on äkilisest signaali rammimisest veits tundlik põidla ots.
Mida ma öelda tahan - igapäevane elu liikluses kinnitab pidevalt üle, et minu pime viha igat eri sorti liiklushaigete suhtes on õigustatud. Nii nende, kes lendavad 200-ga, nii et neile võib ka täiesti normaalne inimene "ette keerata", kui nende, kes sõidavad lakkutäis peaga, ilma prillideta, alzhaimeri tõvega jne.
Mis veel seda laupäevast vahejuhtumit puudutab, siis kui mul oleks olnud 60 asemel 80, oleks päris hele laks käinud. Ma võin ausalt öelda, et katsetasin enda peal ära täpselt selle, mis ma siin eespool vätsin
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.