E-Meister OÜ (motokaubamaja) maksehäired!
-
- Tsikkel: Kawasaki Versys 650 2019
- Tänatud: 103 korda
Re: E-Meister OÜ (motokaubamaja) maksehäired!
Täiesti õige, et ei ole ei füüsiline ega juriidiline isik. Ta on see, mida E-Meister OÜ ja nüüd Pumpit OÜ ise ütlevad: "Biker24 Motokaubamaja".
Minu kui potentsiaalse ostja jaoks on oluline, et "Biker24 Motokaubamaja"-l olid maksehäired ja et see on selline "asi", mille taga juriidilised kehad ja juhatuse liikmed vahetuvad, pood ja e-pood on aga samas kohas ja kannavad silti Biker24. Selles mõttes on täiesti korrektne öelda, et võlgu on "Biker24 Motokaubamaja", seda enam, et selle nickname on välja mõelnud ja seda kasutab igakordne "omanik" ise. Kui Pumpit OÜ soovib klientide negatiivsest tagasisidest lahti saada, tuleb vahetada kaubamärki.
Mina sain tänu sellele foorumile umbes kuu aega tagasi viimasel hetkel pidama, oli plaanis päris ilus kopikas ettemaksu maksta kauba eest. Tänase seisuga on väärt hoiatust juba raskem leida.
Aga ma saan aru, et mõnede arust on OK selline stsenaarium: Ostad midagi Euronicsist. Läheb pekki, lähed garantiisse viima. Euronicsi pood on ikka püsti, võib-olla sama meeski leti taga, aga õeldakse "Sorry, ega meil sellega midagi pistmist ei ole. Kuu aega tagasi ostsite te selle asja Huimui123 OÜ käest (pankrotis), meie oleme hoopis Sohk ja Pojad OÜ. Ega Euronicsi kaubamärk teie garantiiga tegelema pea, käige jala!"
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.