Kui suur kiirus siis ikkagi ohtlik on?
Re: Kui suur kiirus siis ikkagi ohtlik on?
kui suur kiirus on ohtlik?
elus on läinud nii, et avalikel teedel olen "liigelnud" väga palju nii jalgsi, jalgrattaga, autoga kui nüüdseks juba pikka aega ka mootorrattaga. ühe korra olen käinud liikluses saadud vigastuse tõttu haiglas, terve elu jooksul siis. selle vigastuse sain jalakäijana, auto sõitis konkreetselt otsa...vanalinnas. kiirus oli minul 5kmh, autol...vb mingi 30. reageerida ei saanud sest polnud millegile reageeridagi.
rattaga sõites on olnud ka suht tõsiseid kukkumisi ning ka paar kokkusaamist autoga. aga vigastused pole olnud siiski väga tõsised.
autoga sõites on olnud paar põrkumist teiste autodega kiirustel max 10kmh, kõige räigema paugu puhul sain isegi lõpuks oma plastiku sisse ühe mõra
mootorrattaga sõites on olnud üks kokkupuude teise sõidukiga. kiirust väga täpselt ei tea, aga tagastangel mingi kriimustus oli, kellelgi midagi ilmselgelt ei juhtunud. ja 3 kukkumist, kõik erinevatel kiirustel ja kõik sel põhjusel, et lahtine tolm, killustik, liiv või mis iganes muu sodi on seal, kus seda kohe üldse mitte ei peaks olema. vigastused aga olid väga sarnased vaatamata sellele, kas kiirus oli alla 50 või ligi 80.
Aga mis minu jutu point on...no eks igaüks võib teha omad järeldused. Aga mina ütleks, et asjale saab läheneda kahtemoodi, võib üritada taandada reaalsust mingisuguse teoreetilise joonise/graafiku või väga üleüldise statistika alla ja üritada väita, et "kes teeb nii, see saab varem või hiljem surma" ja "kes teeb naa, see ei saa tõenäoliselt kunagi surma ning ütleb kõigile veel 100a pärast I told you so". Iseenesest ilmselt tore, kui inimene usub ja loodab. Aga see on umbes sama, kui veeta terve elu istudes ja filosofeerides. Või tehes kodus laua taga suuri plaane ja suuri arvutusi ning jõuda kõigil puhkudel järeldusele, et midagi reaalselt ära teha oleks liiga riskantne või ohtlik. Mina läheneks teistmoodi ja väidaks senise kogemuse põhjal, et vigastused või isegi võimalikud vigastused ei olene igakordselt üldse mitte sellest, millise kiirusega keegi sõidab...vaid kõigi nende tuhande muu asja ja kiiruse kombinatsioonist. Kiirus sealjuures võib olla oluline tegur, aga võib olla ka äärmiselt väheoluline tegur. Ohtlik ei ole kiirus, ohtlik on see, kui misiganes kiirusega sõitja ei tea, mida selline kiirus tähendab. Ehk ei ole mentaalselt valmis sellise kiirusega sõitma ega tea millega tuleb arvestada, kui tähelepanelik tuleb olla, kui kiiresti ja kuidas peab reageerima jne
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.