Kui suur kiirus siis ikkagi ohtlik on?
-
- Mode
- Tsikkel: Kawaspa
- Tänanud: 435 korda
- Tänatud: 127 korda
Re: Kui suur kiirus siis ikkagi ohtlik on?
urmas66 kirjutas:Meil Eestis ja veel mõneski riigis ei saa kahjuks paljud aru,et miks mingil teel, ei või liiga kiiresti sõita.Ma ei ole ka nagu mingi aeglane sõitja,aga möödasõiduks ei keera ma kunagi 90-ne teel 160 rauda.Puudub põhjus.
Mõistlik ei ole üle kahe õlle õhtu jooksul juua, sest puudub põhjus. 90 ->150 <- 90 (reaalselt) on sama teema, põhjuse leiab ikka, kes harvem, kes tihemini, kes on üldse karsklane
Mõistlik tegevus igal pool loomulikult pole, aga ristmiketa sirgetel, keegi vastu ei tule ei näe ka erilist probleemi. Kogu üritus on õkva pool kilomeetrit ja mõni sekund.
Ja mina olen aeglane sõitja, mu künaga ei saagi kiiresti sõita, ebamugav on.
Sõidan nö kohati rohkem alla lubatu, kui üle lubatu, sest nii on lihtsalt mõistlik. Näiteks eile sõitsin ca 5 kilomeetrit linnas 20-30kmh keskeltläbi, lihtsalt põhjusel, et nii oli ohutum (pärnu kahe silla jooks, rahvast murdu linn täis).
Küsimus on ikkagi terves mõistuses, elik kus, millega, kellega mida teha.
Tsikliga alpidesse ronida .... õõõõ .... vastasuunas tulevad vastu ..... ma ei tee nii ohtlikku asja ilmselt mitte kunagi, puudub põhjus, aga ma saan aru, miks on inimesi, kes seda nalja naudivad
Kõige ohutum oleks korralik turvaline politseiriik luua - stiilis põhja - korea
Siis me oleksime kõik õnnelikud ... mägedes sõidu keelaks ohutuskaalutlustel ära, linn 30kmh, maanteed 60kmh. Rikkujal pea maha.
Ise ei tohi kellegil mõelda lasta, see on saatanast.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.