Kui suur kiirus siis ikkagi ohtlik on?

Kasutaja avatar

claw
Tsikkel: pilusilm ja venelane
Tänanud: 83 korda
Tänatud: 81 korda

Re: Kui suur kiirus siis ikkagi ohtlik on?

Lugemata postitus Postitas claw »

Su loogika on täiesti õige kiiruse, reaktsiooni, pidurdusmaa ja potsentsiaalsete vigastuste suuruse kohta. Pole kordagi vaielnudki.

Aga mina ei tea MITTE ÜHTEGI mootorratturit, kes kiirust ei ületa. Mõni ületab igal pool ja paneb täiega hullu. Teine ootab, kuni jõuab väikese liiklusega kurvilise Lõuna-Eesti tee peale ja naudib seal. Aga ma ei tea mitte ühtegi tsiklisti, kes kasvõi vahel peale ei keera. Ja siis teiste kallal möliseda kihutamise kohapealt on natuke imelik.

Tsikkel ei ole loogline ja praktiline ja ohutu sõiduk. See ongi natuke hulludele. Ja vahel tuleb hullus peale. Ja see on seotud riskiga saada viga/surma.
Ma tegelikult ei ole suur kihutaja; pigem sõidan aeglasemalt kui sõbrad. Aga vahel vajutan ja teisi väga ei hurjuta. Kui liiklusohutuse asja ajada, siis soovita parem tsikkel auto vastu vahetada. Oluliselt ohutum avariisse sattuda.

Neoonriietest saan veel aru, nähtavus on oluline. Aga kihutamise loengut tsiklifoorumis pidada mõtet ei näe.

Sa tahad väita, et sa pole oma tsikliga maanteel kiirust ületanud? Ei ole autost möödasõites korra 160 peale lasnud? Ei usu.

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Vaba teema”