Mida Te päev läbi teete e. kes millega aidata saab?

Kasutaja avatar

jkristjan
Tsikkel: Kawasaki Versys 650 2019
Tänatud: 103 korda

Re: Mida Te päev läbi teete e. kes millega aidata saab?

Lugemata postitus Postitas jkristjan »

Margit kirjutas:

Kes seletaks blondile kodulaenu ja kõike muud ostu ja intressidega seonduvat? :roll:

Sul peavad ikka mingid küsimused olema. Nagu koolis, kui sa lähed konsultatsiooni tundi, ei saa lihtsalt öelda "ma puudusin terve semestri ja ei tea midagi" :) Kui on, siis ma võiks vastata küll, kuidagi on juhtunud nii, et olen elu aeg pidevalt kortereid ja laene edasi-tagasi skeemitanud.

AGA, mis peateemasse puutub, siis ma olen viimastel aastatel laisaks läinud ja haltuurat pole teinud. Viimasel ajal olen aga mõelnud, et kui satuks kätte mõni huvitav IT või robootika projekt, midagi alustavale ettevõttele või kui kellelgi on mingi eriti humoorikas või originaalne idee, siis äkki tegeleks sellega. Näiteks ma ei tahaks mingeid "tule tee mul kodus wifi korda" teemasid, aga kui hotellis või kohvikus oleks vaja ehitada hästi töötav ja individuaalsete ajutiste paroolidega wifi, siis see on juba päris hea. Lihtsalt üks loll näide, aga ehk aitab mõttest aru saada :)

In India, you brake by steering into the nearest elephant.

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Vaba teema”