Lähivõitluse trennid - kes kus käib
-
- Tsikkel: pilusilm ja venelane
- Tänanud: 83 korda
- Tänatud: 82 korda
Re: Lähivõitluse trennid - kes kus käib
Peet kirjutas:Kui siin juba relva korduvalt mainiti, siis kui palju reaalselt keegi tänaval oma käsitulirelva kaasas kannab? Minul küll pole ei relva, nuga ega kurikat kaasas kui ma õhtul naisega/sõpradega välja lähen:) Muidugi kui elad elu, kus silmad kuklas peavad olema, siis jah. Teiseks käib jutt enesekaitsest. Seda testitud ju küll, et kui ründaja lähemal kui 5m siis enamus ei suuda kabuuris olevat relva haarata, laadida ning seda kasutada. Hoiatuslasust ei hakka rääkimagi. Üldiselt topsise nokkija vastu tulirelvaga minna on ka veidi...liialdatud äkki? Kui situatsioon toimub öösel kodus, siis on olukord muidugi teine.
Enamus inimesi ilmselt ei kanna 24h kaasas ja normaalsel inimesel üldiselt Eestis ka puudub vajadus.
Kaklemine on üldiselt nähtus, mida võib rohkem näha vastu hommikut klubide/pubide ees umbjoobes inimeste vahel.
Naisega kinno minnes ei ole see kaklema mineku tõenäosus kuigi suur ju, aga eks see on ikka inimeses endas kinni suuresti.
Aga see joobes ründaja vastu minek.. mina ütlen et joobes ründaja on oluliselt ohtlikum, kui kaine.
Ma olen 2 korda oma elus jahipüssi raua ees seisnud ja mõlemal korral oli teiselpool rauda joobes inimene. Nad on ettearvamatud ja see teeb nad väga ohtlikuks. 5m peal on tõesti kehvasti jah, aga eks sa tee siis kõik endast olenev, et see distants ikka suurem oleks. 5m pealt jahipüssi sihikul olles pole sellest MMAst ka väga kasu, tuleb ikka proovida ikka rahumeelselt aega võita ja distantsi suurendada.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.