Parim matkaenduuro?
-
KIBU
- Tsikkel: 701Enduro, FS450, Te250
- Tänanud: 42 korda
- Tänatud: 80 korda
Re: Parim matkaenduuro?
Tsau Korke.
Ma xr iga sõitnud pole kuid mäletan et esmakordsel pealeistumisel oli pettumus suur ja tõdesin et matkarattast on asi kaugel.
Väga kurvilisel teel mägedes mõned sajad kilomeetrid päevas oleksid kindlasti väääga ägedad aga selle kurvilise mägiteeni ja tagasi tuleb ikka päris pikalt trassi sõita ja siis on kogu see sportlik pool pigem negatiivne. selliste rataste point on justkui ainult natuke püstisem sõiduasend, kuigi sportlik sadul ja väikesed kõrgel asetsevad jalatoed nullivad ka selle (pikamaasõidu mõttes). Pikem amordikäik on minuarvates valuvelje ja tänavarehvi puhul kasutu sest nendega sa viletsal teel palju kiiremini ei sõida kui "tavalise" rattaga ja neid allroad rehve millega sa asfaltil xr võimekuse tasemel saaksid sõita, mina ei tea et oleks. Lisaks peab arvestam et kiire kruusal sõit hoorab ilusa ratta kiiresti ära. Tolm, kivitäkked, vibra. Seega võtaks mina juba touring bike tüüpi ratta. Saab vähemalt trassil kiiresti sõita. ![]()
Tegelt ma arvan, et sarnaselt GS- iga läheb xr ca 160km/h ja edasi kiirustel veidi ebastabiilseks/ei ole enam nii konkreetse ja kindla olekuga, just esiotsa puhul et kiirem sõit bike mehele nauditav oleks. Kui aga nii ei ole siis on sellel rattal pointi küll.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.