Bikeri Date!
-
- Toetajaliige
- Tsikkel: Yamaha FZ8SA
- Tänanud: 191 korda
- Tänatud: 396 korda
Re: Bikeri Date!
P6rgukoer kirjutas:GeiuLiisi kirjutas:indumen kirjutas:damn tatoveeringutega on kerge põud, aga muidu poolel teel lõunaosariikides
Kammoooooon, ma otsin UUSI tutvusi
![]()
Sina oled ammu nähtud vend ja krt kui Sa vahepeal pole rammusama toidu peale saanud, siis oled liiga peenike minu jaoks.
Head asja peab palju olema, sp ka kaalukategooria märgitudkuidas selle kaalukategooriaga siis on, et umbes täpselt 90 kg ja pikkust vähemalt 165+. No 165cm ja 90kg on jah paras sardell aga kui pikkust on juba 190cm siis on see vennike ka ju paras piits
Valel teel oled Sa pead selle kaalu enda pikkusele ümber arvutama, aga arvesse tuleb võtta, et vertikaalsemõõdu suurenedes tuleb arvestada ka teiste mõõtude (laius ja sügavus) suuremisega samas suhtes, seega kaalu number peaks muutuma juba kuupsõltuvuses
N: 1,95 pikkus suhtud 1,65-e kui 1,18/1, seega korrutad selle ette antud 90kg läbi pikkuse, laiuse ja sügavuse suhtarvuga ja saadki (90x1,181,181,18) 147kg (ehk siis mina
, aga mul parim enne läbi ja võetud juba)
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.