Alternatiiv karpade ja õhupuhasti vahele
Moderaator: Moded
Vältimaks asjatuid postitusi ja saamaks kiiremaid asjakohaseid vastuseid, peab teema sisaldama järnevaid detaile:
- Pealkirjas: Tsikli mark ja lühike vea kirjeldus (kui täpsemini ei ole võimalik siis näiteks: probleem mootoris, probleem piduritega jne)
- Sisus võimalikult täpne vea kirjeldus ja mootorratta mark ning väljalaskeaasta
NÄIDE: Honda Hornet, tühikäiguga probleem.
Valesti alustatud ning sisutühjade teemade puhul on moderaatoril õigus teema kustutada!
-
Teema algataja - Postitusi: 14
- Tsikkel: XL700 Transalp, Super Tenere
Alternatiiv karpade ja õhupuhasti vahele
Äkki oskab keegi nõu anda. Õhupuhasti ja karpade vahelised ''voolikud''
ajaga ära väsinud ja ei püsi peal enam, aga 20cm suvalise õhutoru eest 50€tk (kui tellida õige asi õigele rattale) on tiba palju mu meelest. Kas oleks mingit alternatiivi. Teab, et keegi tegeleb sarnase materjaliga vms
-
- Tsikkel: old oilboiler
- Tänanud: 22 korda
- Tänatud: 16 korda
Re: Alternatiiv karpade ja õhupuhasti vahele
Ma ei tea, mis rattaga sul tegu, kuid üks eesmärk on nendel originaalluttidel ka see, et nad hoiavad ka karpat. Kas suvaline volla saaks selle ülesandega hakkama?
-
- Tsikkel: t*** seda teab,aga liigub!
- Tänatud: 2 korda
Üks Alternatiiv mis mul pähe kohe tuleb on universaal kerega 95a passat 1,9d hea odav.
www.facebook.com/realbikerid
-
- Tsikkel: Dnepr MT10 / GSX-R1000
- Tänatud: 68 korda
MarekM kirjutas:Ma ei tea, mis rattaga sul tegu, kuid üks eesmärk on nendel originaalluttidel ka see, et nad hoiavad ka karpat. Kas suvaline volla saaks selle ülesandega hakkama?
Ühed lutid on karpa(de) ja sisselaske vahel, teised karpa(de) ja õhupuhasti vahel. Nagu ma aru saan, otsitakse hetkel alternatiive teistele. Need ei pea toetama, oluline on ainult, et hõrendus neid kokku ei tõmbaks. Õhupuhasti karp on tavaliselt raami külge kruvitud.
Paha, kes su, kuradi, jälle välja lasi?
-
- Tsikkel: t*** seda teab,aga liigub!
- Tänatud: 2 korda
Black kirjutas:MarekM kirjutas:Paha, kes su, kuradi, jälle välja lasi?
Varastasin ühelt väikeselt lapselt tema nutitelefoni.
www.facebook.com/realbikerid
-
Tegu vana Super Tenerega. Ülemisi otsin jah.. need mis mootori ja karpa vahel, need toimetavad ilusti... Airboxi ei saa peale kuidagi lihtsalt, ei kuuma ega külmaga... ja ahmib nii palju lisaõhku sealt et soojaks käies hakkab puterdama. v noh pole jõudu järel... varem suri lausa välja, aga kõik muu (uued karpa sisud, sünkroonimine, uued klapiseibid jne jne ) on tehtud ning nüüd ta jääb käima aga kui näit esimesega minema hakkad minema siis kuuled aind kuidas vuhistab gaasi andes seal paagi all ja jõudu njetu. peab nagu ette mängima hullult gaasiga enne kui vungi üles võtab ja siis saab minna ... kui juba hoog sees, siis kõik tibens
Teada tuntud vanade Yamahade probleem. Enda yamahadel olen lutid fööniga soojaks lasknud ja siis karpa poolsetesse otsadesse Somersby pudelid põhi ees sisse löönud. Kui maha on jahtunud ja veninud pannud õhupuhasti kohe karbussidele peale ja klambrid kinni. Järgmine kord kui õhupuhasti maha käib, kordan protsessi.
-
- Tsikkel: Dnepr MT10 / GSX-R1000
- Tänatud: 68 korda
Esimese katse saad teibiga teha. Kas on lõdvikud pragulised või ühenduskohad ebatihedad, kõik saad teibiga kinni mätsida. Pärast otstele klambrid peale. Kuna on vabalthingav ja imipool, siis survet ju pole ja jääb kenasti pidama. Nii saad enne millegi lisaks ostmist testida, kas viga on seal. Rull mägiaivari teipi ajab esialgu asja ära. Siis tuleb lihtsalt meeles pidada, kuidas nende ajutiste asjadega oligi...
Orig jubinad on sellised?
-
Sellised jah. keskohast kus see rant on, sealt nagu pool jääb õhupuhasti karbi sisse ja teine osa siis välja... igavene porr nendega... proovisin meeleheitel isegi silikoniga midagi aga no ei pääse kuskile ligi ju. karpad on allpool raami ja airbox pealpool raami... ja sinna vahele ei jää mingit ruumi, et nipitada... praegu see teibi idee tundub isegi norm... et pikenduseks kerin teibist toru nö. ja teibile klamber peale ...
-
- Tsikkel: BMW R1100GS
- Tänanud: 6 korda
- Tänatud: 7 korda
Yamaha TDM samasuguse probleemi sai lahendada, kui õhupuhasti kastist väljaulatuva kummi otsa (sealt karpa otsa minev laiendus tuli enne maha lõigata) panna turbomootorite sisselaskes kasutatava silikoonvooliku jupp. Täpselt karpa otsa sobiva läbimõõduga voolikut saab meetriga osta. Kinnitada sai toruklambritega.
-
- Tsikkel: Honda vtr 1000f,Honda GL 1000.
Mina sain 28 eurtsi tk.Sai ostetud küll läbi motodepoo,aga mõnusalt pehmed ja hea paigaldada.
-
- Toetajaliige
- Tsikkel: XV1900
- Tänanud: 693 korda
- Tänatud: 455 korda
Kõik eelnevad trükikatsetused võtaks kokku 3'e sõnaga. OSTA UUED ORIGINAALID!
Teibid, silikoonid, kuumutamised ja sosasoola purgid/pudelid jäägu kuhugile.......
Kui soovid ja mahuvad, pane kogu kola asemele KORRALIKUD,ÕLITATAVAD, 2'e KIHILISED ŠVAMMFILTRID! Eeldab ilmselt ka mootori tuulutuse modimist.
Saad natukene lahjema segu ning täpsem seadistamine ilmneb kasutuse käigus.
edu
PS1! Oma lõpututel rännakutel asendada tehaserataste originaal õhpuhastite/filtrite tööd "omatoodanguga", olen ikka ja jälle jõudnud tõdemuseni, et kõrgeltmakstud inseneridel on õigus! Ümbertegemine on kulukas ja vaevanõudev! Viimase projekti 1 sil. läks suht libedalt( perfektsust pole veel saavutanud) aga R4 mootori korral tuleb kulud korrutada 4'jaga +aeg!
PS2! Eelnev kehtib karpamootoritele, špritsungiga tuttav pole.
-
- Tsikkel: Suzuki RF900r
- Tänanud: 1 kord
- Tänatud: 15 korda
Väike säästunipp. Mökerda kogu vana mõranenud junn tihendi hermetsiga kokku ja tõmba eelnevalt puhastatud (brake cleaner vms) preservatiiv sinna peale. Proovitud ja toimib
-
- Toetajaliige
- Tsikkel: XV1900
- Tänanud: 693 korda
- Tänatud: 455 korda
..........
(oma postituse kustutamine on endiselt TABU selles foorumis)
-
- Toetajaliige
- Tsikkel: Yamaha TDM 850
- Tänanud: 1992 korda
- Tänatud: 585 korda
Ma ei oskaks ka muud soovitada ,kui õiged asjad sinna panna.Aga kui TDM-l keeran klambrid õhupuhastaja külge enne paigaldust kinni,siis pärast saab karpa poolse otsa klambrid täitsa vabalt kinni keerata.Originaal klambrid võib ka paremate vastu vahetada.Ma järgmine kord,kui lahti vaja teha, teen seda kindlasti.ja seda nii alla,kui üles.
Sul pigem probleem selles,et sa ei saa neid otsa,kui et neil konkreetselt midagi silmaga nähtavat viga on?Sain ma õigesti aru?
Kui on nii kõvaks tõmmanud,siis on asjad ilmselgelt liiga vanad ja ega sa sitast saia sellisel puhul ei tee.Sellise õige nurgaga voolikut ma küll ei tea,et keegi meetriga müüks.TDM-le saab seda teha,sest seal sirge see lõdviku tükk,aga siin vist natuke keerulisem.Võimalik,et sul on ka paiglduse nurk natuke vale,kui nii siis ei istu ka tutikas sinna otsa.
ML-Transport AS
Kiired kaubaveod Tallinn-Helsinki,Helsinki-Tallinn
Kaubavedu Scandinaavias ja Baltimaades.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.