Aprilia sr 50 ditech - käivitub kehvalt ?

Kõik mis on seotud rolleritega

Moderaator: Moded

Teema algataja
whiteboy

Aprilia sr 50 ditech - käivitub kehvalt ?

Lugemata postitus Postitas whiteboy »

Oman siis Aprila sr 50-t ja nyyd hiljuti tekkis probleem käivitamises.
Kui peax käivituma ilma gaasita sis varsti ei saanud ilma kui panin gaasi põhja sis käias oma 5 sek-i ja läx. Nyyd täna kui tahtsin käima saada siis ei saanudgi käima. Milles võiks probleem olla? Oskate ehk aidata

Ettetänades: Janno

Raigo
Tsikkel: Iž Planetad, Iž Jupiterid

Lugemata postitus Postitas Raigo »

Ma ei tea kuidas rolleril ligi pääsuga on .Kuid ürita küünal maha võtta ja kontrolli sädet.Sul võib olla kaks probleemi 1. sädet pole 2.kätte ei saa
Kätte saamise taga võib olla umbes karburaator,umbes voolik,või võtab ta sul kuskilt lisaõhku.Kas tooreklapp töötab ?

Teema algataja
whiteboy

Kyynal sai ära vahetatud, uus, ja ditech on sissepritsega, sellest keerulisem veidi
Kasutaja avatar

xzburnoutzx
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas xzburnoutzx »

Ma olen sellisel arvamusel, et kui sissepritse siis ikka sissepritse, ehk ei tasu hakata sellist tehnoloogiat amatööril näppima hakata :wink: , siis vii asi Ap - Motosse, kuid arvesta, et oma rollerit sa vähemalt kuu aega ei näe siis.
Kasutaja avatar

ivar
Tsikkel: GSXR

Lugemata postitus Postitas ivar »

kas küünal oli märg?
käia natuke ja vaata kas küünla võtab märjaks
kas ta lubab kah?(et õaugub ja mürtsub v6i täielik vaikus)
sissepritsega pole tegelenud..rolleritel vähemalt mitte :D
55577055

SUZUKI GSX-R 1000 K7
Kasutaja avatar

aprilia sr 50

Lugemata postitus Postitas aprilia sr 50 »

Mul oli sama jama. Hoia starterit natuke kauem peal. Mul läks niimoodi käima
Kasutaja avatar

deadend
Tsikkel: Yamaha
Tänanud: 6 korda

Lugemata postitus Postitas deadend »

sp no7 kirjutas:
ditechil on muide sissepritse mitte karpa
:shock: ohoo...
ülla-ülla ei tea mida siis whiteboy, zxburnoutxz ja ivar ütlesid

kui sul mingi garantii on siis vii garantiise aga kui ei siis vaata kõik kohad üle kust bensiin läbi voolab üle, äkki midagi umbe tõmband ja lihtsalt ei saa korralikult :roll:

kui sa 5 seki käiasid ja siis käima läks kas siis edasi töötas korralikult ?

Teema algataja
rivo9

Lugemata postitus Postitas rivo9 »

äkki on pentsu pumbas viga liiga lahja ei löö ülesse enam seda teatud survet mida ditech vajab või siis liiga halb kütus mida võib ka olla tanlad müüvad ka praaki kogemused olemas juba :(
Kasutaja avatar

Hyper

Lugemata postitus Postitas Hyper »

rivo9 kirjutas:
äkki on pentsu pumbas viga liiga lahja ei löö ülesse enam seda teatud survet mida ditech vajab või siis liiga halb kütus mida võib ka olla tanlad müüvad ka praaki kogemused olemas juba :(
Jab... Pumpa paagist see kütus välja ja pane Statoili oma asemele :P Mul oli ka ükskord nii, kui ma Favorast bensiini võtsin..:P

Teema algataja
aikuson

Lugemata postitus Postitas aikuson »

kas ta soojalt kaa käivitub halvasti?
äkki klapid ei lähe kinni korralikult.

Teema algataja
bmw-devil

Lugemata postitus Postitas bmw-devil »

Mul on ka praegu selline jama ditechiga... võtsin pumba maha puhastasin ära ning ikka mitte midagi. ainult see on et kui syyte sisse keerad siis on kuidagi teistsugune põrin...ning mul see põrin käib ka jube kaua umbes 6-10 sek. sõbra ditechil käis see ainult mingi paar sekundit.saab keegi aidata?
Kasutaja avatar

aprilia sr 50

Äkki pumpab sul lihtsalt kauem bensu üles. Siis võib pumbas midagi umbes olla.

Teema algataja
whiteboy

Nüüd ei taha ülce käima minna, ei luba ka, võid käiata niiakaua kuni aku tyhi, kyynla võtsin maha kyynal oli märg, säde korralik kui vaatasin, pena sai ära vahetatud, võtsin statoilist 98-t ja sellega kah ei midagi, viga mida veel märkasin oli et paar päeva tagasi kui vel rolleri sõitma kuidagi sain sis se ignition check tuli mis on armatuuril se jäi põlema, töökojast pakuti kompressiooni surve ära mõõta, et äkki se madalax läinud. on äkki veel ettepanekuid ideid.

ettetänades- Janno
Kasutaja avatar

Hyper

Lugemata postitus Postitas Hyper »

whiteboy kirjutas:
Nüüd ei taha ülce käima minna, ei luba ka, võid käiata niiakaua kuni aku tyhi, kyynla võtsin maha kyynal oli märg, säde korralik kui vaatasin, pena sai ära vahetatud, võtsin statoilist 98-t ja sellega kah ei midagi, viga mida veel märkasin oli et paar päeva tagasi kui vel rolleri sõitma kuidagi sain sis se ignition check tuli mis on armatuuril se jäi põlema, töökojast pakuti kompressiooni surve ära mõõta, et äkki se madalax läinud. on äkki veel ettepanekuid ideid.

ettetänades- Janno
Siis vast asi pumbas... Proovi poole pumpamise pealt käivitada :P Tegelt ma ei julge midagi öelda, aga loogiline oleks :P Küsi DerbiPr-i käest. Tema on Diteche parandanud...

Teema algataja
bmw-devil

Lugemata postitus Postitas bmw-devil »

mul see injection check tuli ei lähe yldse tööle?? :?
Kasutaja avatar

aprilia sr 50

Noh siis ei pumpa ka üldse bensu ilmselt üles.

margoz

Lugemata postitus Postitas margoz »

no ja mõõtsid ära surve? mina arvan ka et asi kompresioonis ja bensiin lihtsalt ei plahvata. Kui suur on sul läbisõit ja kas tead kuna on vahetatud kolbi/rõngaid kui üldse ongi?

Teema algataja
whiteboy

viga käes, kompressioon oli 5 ringis, võtsin mootori lahti ja mootorisse oli liiva sattund ja ära hõõrund, tekkind liivapaberi efekt, õhupuhastaja oli läbi lasknud. nyyd hangin uue kolvi, veiz suurema ja sis silinder läheb puurimisse. äkki oskate soovitada mõnd head õhupuhastajat, põhiliselt ymberkaudsed teed on kruusateed, olex vaja õhupuhastajat kruusateedele kuid ta peax samas ka piisavalt õhku läbi laskma

madis

Lugemata postitus Postitas madis »

sobib ka tavaline õhupuhastaja lihtsalt õhupuhastajat peab vahetevahel ka hooldama. selleks on spets õlid. küsi motopoodidest :wink:
tel. 52 555 68

Teema algataja
sephia

Lugemata postitus Postitas sephia »

ma arvan ka et 1.kolvi r6ngad katki/l2bi!! 2.kyynal
Vasta

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Rollerid”