Parim matkaenduuro?
-
Teema algataja - Postitusi: 30
- Tsikkel: BMW R1150GS
- Tänanud: 2 korda
- Tänatud: 1 kord
Re: Parim matkaenduuro?
Õhtust kõigile,
Süvenesin siin natukene oma imelikesse soovidesse ning käisin ja uurisin ka nädalavahetusel mõnda ratast. Ilmselge on see, et ma omale seatud eelarve ehk ca 4 - 5 k eest omale korralikku GS-i ei leia ei siit ega Saksast, seega neelan selle mõru pilli alla ning tegin omale valikukitsamaks...
Võttes arvesse siinseid soovitusi ning hüva nõu, otsustasin, et ratas võiks olla siis "tonnine", kuna igal juhul plaan kaheksi ja asjadega trippida ning lisakaalu võib rattale ca 200 kg tulla.
Ehk täna on mul valikusse jäänud 3 tsiklit, mis minu rahakotile ja maitsele vastavad ning mida ma leian ka korraliku Eesti ajalooga:
Yamaha TDM 900
Suzuki V-Strom 1000
Honda Varadero 1000
Kõik nad pärit 2006 +/- 2 aastast ning läbisõitudega ca 15 - 20000 km (need siis Eestist uuena ostetud ning ajalugu dokumenteeritud)
Kuna nad kõik olid ka sadulas istudes suht sarnased ja mull emeeldisid, siis paluks veel niipalju nõu, et kui nüüd nende vahel valida, siis millises järjestuses võiks see valik kujuneda?
Parimat,
Tõnu
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.