Parim matkaenduuro?

Kasutaja avatar

kalle
Tsikkel: Joone all on miskit
Tänatud: 13 korda
Kontakt:

Re: Parim matkaenduuro?

Lugemata postitus Postitas kalle »

sarikas kirjutas:

aga no.. matkaendurodest on parim ikka GS. : Varuosad - olgu see uus mootor või väike tüübel hõlpsasti saadaval mõne tööpäevaga Eestis või mujal maailmas. .

No ei ole siin meil Eestis küll mingit vahet. UM on igati tasemel koht ja pole probleeme olnud, aga oma üsnagi mitme aasta BMW pidamise kogemusega ütleks küll, et paari päevaga pole küll ühtegi asja kohale tulnud. Reaalne aeg on üsna samasse auku, kas tellin Neeme käest Hondale või Yamule osi, või UMist Bemmile.

KIBU kirjutas:

e siis ei saa ütlemata jätta, et kui hobiasjadega tegemist siis osta alati kõige parem mis rahakott vähegi kannab ja gs-i puhul on nii, et iga uuendusega mudel on parem.

Ja ma ei saa ütlemata jätta, et kui jutt käib hobist, siis võiks olla reegleid võimalikult vähe. See osa elust võiks olla ikka see koht kus saad oma rada käia ja kulutada ja tarbida just niipalju kui hing õigeks peab. Olen kohanud päris palju inimesi, kes sõidavad pikki ja väga pikki otsi ja üsna mõnelegi on olnud au pakkuda oma kodus öömaja ja suhelda veidi pikemalt. Olen tähele pannud, et enamik ajab neist läbi üsna vähesega (eriti mis puudutab ratta vanust ja hinda) ja nad tunduvad seejuures väga õnnelikud olevat.

Kk

KZ1000C3
ST1100N
XL600R
R1100GS
STS Pelikan MK I

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Motomatkamine”