Väiksemates linnades sõidueksamit teha ei saa?
-
- Toetajaliige
- Tsikkel: Yamaha TDM 850
- Tänanud: 1992 korda
- Tänatud: 585 korda
Re: Väiksemates linnades sõidueksamit teha ei saa?
Ma saan aru,et Kristjan tõstatas teema,et saaks ikka igas maakonnas riigi teenuseid kasutada.Ja ma arvan ka nii.Selleks me makse maksamegi,et riik meile teenuseid oma maakonnas vähemasti pakuks.Keegi ei arva,et kõike peaks vallas-alevis teha saama.
Jutt mingist teatud vajadusest suuremas linnas eksamit teha on selgelt jama.
Ma käisin koolis Kuressaares,tegin seal 16a-lt A kati ja siis keskas C-kati.Töötasin enne edasiõppima minemist suvel seal kohapeal ETKVL-s TA peal ja siis aasta pärast sõtsin kolm kuud enne sõjaväge ka Tallinnas veokaga.Moskavas sain igati hästi kohe hakkama,sest sain seal kohe auto peale.No ei olnud mingit probleemi.B-kati tegin peale kroonu Pirtal ja kukkusin esimesel korral sõidus läbi.Tegin ühesuunaliselt vasakpööret valesti,sest teeservas oli auk,millest kaarega mööda lasin.
Mul tütar käis Haapsalus koolis ja tegi seal load,sõidab nüüd igal pool, igati hästi.Ma julgen tema kõrval isegi tahmas peaga tukkuda.Naise kõrval pigem ei julge,aga ta tegi kõik Tallinnas.
Ja selliseid näiteid võib leida igast seltskonnast.See korruptsiooni ja kogemuse hankimise teema ei ole tegelik põhjus.Tegelik põhjus on RAHA või siis selle puudumine.
ML-Transport AS
Kiired kaubaveod Tallinn-Helsinki,Helsinki-Tallinn
Kaubavedu Scandinaavias ja Baltimaades.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.