Parim matkaenduuro?
-
- Toetajaliige
- Tsikkel: Yamaha TDM 850
- Tänanud: 1974 korda
- Tänatud: 568 korda
Re: Parim matkaenduuro?
Ära nüüd selle vanuse pärast küll põe,aga kui ajalugu kontrollimatu,siis lihtsalt kontrolli ratas põhjalikult üle.Kui ise ei ole väga pädev,lase kuskil sda teha.Klotse kettaid suudab igaüks kontrollida,aga Kibu mainitud tüüpvigu oleks parem,kui kontrollib see,kes neid rattaid ka hästi tunneb.See ei pea olema esindus eks neid oskajaid ole teisi ka.Kuluta näiteks mingi 100 kontrolliks ja loe koolirahaks,selle asemel et kohe peale ostu juhtuvate asjadega tegelema hakata.
Edit;lisaks vee,et minu TDM 97a vl on tehniliselt nagu uus, läbisõit mingi 43-45tkm.Välimuselt ka absoluutselt sile,tehase värviga igalt poolt.Samas Varadero on 99avl ja on ikka suht romu selle kõrval.
Ma olen seda nüüd 8a omanud ja ega ma ka sellega igapäev sõida,reisimiseks pigem ja nädalavahetuseti niisama tiirutan,kui ilma on.On üle 10000km aastaid ja on ka alla 2500km aastaid ja eelmisel omanikul oli ka 350km aasta.
ML-Transport AS
Kiired kaubaveod Tallinn-Helsinki,Helsinki-Tallinn
Kaubavedu Scandinaavias ja Baltimaades.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.