Parim matkaenduuro?
-
Teema algataja - Postitusi: 30
- Tsikkel: BMW R1150GS
- Tänanud: 2 korda
- Tänatud: 1 kord
Re: Parim matkaenduuro?
[/quote] tere. ära selle küsimise pärast põe. arvesta, et mida rohkem juttu seda suurem on tõenäosus, et tulevikus ka keegi teine seda lugedes abi saab ja ruumis see ju ei võta.
minu arvamus... kuigi 1150 on gs ja olnud vaieldamatult hea matkaratas aastaid, soovitaks mina nö välimusest/üld pildist mööda vaadata. nimelt on siiski tegu väga vana mudeliga mis tänaseks päevaks on 3 põlvkonda tagasi. sa peaks vaatama tsikli plaani sellise pilguga, et kas sa oled kindlalt nõus omama ka vana mootorratast või vaimusilmas näed värsket, head, töökindlat, ägedat, nimega tsiklit. need on erinevad asjad. tuleb tunnistada et välimuselt meeldib 1150 mullegi kuid tänapäevast on see ratas väga kaugel. ma ei ütle et seda osta ei kannata aga kuna sa eespool mainisid, et kindlat hinnapiiri ei ole siis ei saa ütlemata jätta, et kui hobiasjadega tegemist siis osta alati kõige parem mis rahakott vähegi kannab ja gs-i puhul on nii, et iga uuendusega mudel on parem.
kui sul tegelikult rahakott kannab siis vaata 1200 rattaid ja mida uuem seda parem (va vesijahutus ). loomulikult kui tuhin on peal siis on kohe vaja. tean seda tunnet väga hästi. see tunne on põjuseks miks viletsad pakkumised ültse tehinguni jõuavad. ära kiirusta. vali hoolega. parem mõni nädal tsiklita olla kui pärast kuid või aastaid mõelda, et krt kui ikka oleksin tookord ...! kui raha taskus siis Saksamaa on tegelt ainult 4 päeva hirmu ja oledki tagasi.
aga kui 1150 on see õige ehk lagi siis arvesta, et 1150 omab mitmeid nö tüüpvigu või õigemini hoolt vajavaid sõlmi. nt tagatifri laager, siduripump, vända simmer. nendest on siin foorumis ka juttu tehtud. eelistama peaks samuti viimaseid, topelt küünlaga. mina ostaks 1150 gs 114K läbisõiduga ainult tuttavalt ja hea ajalooga. arvestada tuleks nii, et kui saad kogemata remonti vajava ratta siis kas sa remondiraha ja ostuhinna liitmisel sama raha eest juba uuemat ei saaks. vana ratas on nagu vana naine, tal on küll märkimisväärseid eeliseid noore ees ja kui hoolt ja vaeva näha on ta ilus ka noorte seas aga noor tõuseb hommikul üles, tõmbab sõrmedega läbi juuste ja ongi kõik. korralikud heas seisus 1150 on reeglina üpris kallid. suht samas hinnaklassis odavama otsa 1200 ga millesse remondiraha investeerida ajapikku tundub mõistlikum. seega minule tundub sinu see 1150 plaan rohkem segastest tunnetest kui mõistlikusest kantud ja seega tagant ei kiidaks. [/quote]
Olen absoluutselt nõus. Lihtsalt nagu ütlesin - pärin liiga palju Käisin ka ühte Tallinnas müüdavat 96 aasta GS vaatamas, kuid tuleb tunnistada, et see on tõesti täna vana tsikkel. Mitte et mul vanade asjade vastu midagi oleks, aga ....
Saksa ei ole probleem. Eks pööran pilgu sinna ja proovin ka sealseid rattaid uurida, vähemalt on valikut. Ja üritan leida 1200 alates 200...?
Midagi sellist siis oleks juba ok?: http://www.mototehnika.ee/kasutatud/auto.php?id=2274475
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.