Parim matkaenduuro?

Kasutaja avatar

sarikas
Tsikkel: GSA
Tänanud: 6 korda
Tänatud: 8 korda

Re: Parim matkaenduuro?

Lugemata postitus Postitas sarikas »

sst kirjutas:

Millegipärast kisub hing legendaarse GS poole. Eks esimene oinas läheb ikka aiataha, aga ära tahaks proovida. Ja kui ei õnnestu, siis kaalun tõsiselt ka soodsat v-Stromi. Äkki saab augustiks sadulasse :)

Omaette teema on muidugi veel ka varustus, mis maksab kahele ratta hinna lisaks :(

Ma ei tahtnud ennem tuututama hakata, sest sa ütlesid, et soovid jaapanlast aga no.. matkaendurodest on parim ikka GS. :D Suurepärane support üle maailma. Varuosad - olgu see uus mootor või väike tüübel hõlpsasti saadaval mõne tööpäevaga Eestis või mujal maailmas. Hooldustarvikud ei pea OEM olema, autopoest saab mõne euroga sobivad filtrid, rihmad, tihendid, nimekirjad sobivatest pulkadest netis olemas. Hooldus on lihtne ka inimesele nagu mina, kellel on 10 pöialt ja kaks vasakut kätt. Suurepärane garantii - minu ratas on 11 aastat vana, olen 3 omanik, see kevad tehti viimane garantii aktsioon esinduses. Kerekoodi järgi on leitav, mis tehas on ette näinud ja kas need asjad on tehtud või tuleb veel teha. Garantii kehtimiseks ei pea tegema hooldusi esinduses, võib teha ise aga peab pidama hooldusraamatut.

Ma ei hakka vaidlema rataste sõiduomaduste poolepealt (BMW on nagunii parim :mrgreen: ), sest kellele ema, kellele tütar aga sellist tehnilist tuge nagu on võimalik BMW´le saada, ei ole mitte ühelegi jaapanlasele/itaallasele/inglasele võimalik saada maailmas (va. nende enda kodumaal). Ja kui sul on matkaratas ja sa oled matkal siis on see oluline. Rahvas hääletab kõige paremini rahakottidega ning on olemas kahte sorti matkaenduuro omanike: need, kes on ostnud endale GS´i ja need, kes pole veel GS´i proovinud.

VN800 ´95 -> XVS1100 ´05 -> ZX-6R ´99 -> CBR600 F4 ´00 -> R1150GS ´02 -> CBR1100 XX ´96 -> XTZ750 ´91 -> R1200GS '05 -> R1200GSA '12

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Motomatkamine”