Parim matkaenduuro?
-
- Tsikkel: TDM900, CRF250L
- Tänanud: 23 korda
- Tänatud: 8 korda
Re: Parim matkaenduuro?
Enn kirjutas:Kui raha väga palju pole, pakun kaalumiseks ka Suzuki Vstrom 650. Väga töökindel, ökonoomne ja mugav ratas Eestis ringi sõita, naine taga ei ole probleem, ausalt öeldes ei pane tähelegi. Jõudu jagub piisavalt. 19" esiratas võimaldab ka kehvematel teedel probleemideta seigelda. Vanemad mudelid soodsalt saadaval, ega uuski kallis pole.
Mul endal lisaks ka 1300cm3 matkaratas ja Saksa kiirteel on see muidugi väga šeff, aga mõnusaks Eestis kruisimiseks on sellest 650 cm3 küll ja küll, pole kordagi jõust puudust tundnud, läheb edasi väga hästi. Super mugavad ergod ka. Olen sõitnud ka Varadero ja GS1200- ga, mul jäi Eestis küll nende lisavõimsus kasutamata ...
Panen siia tasakaaluks oma kogemusest, et DL650 on kahekesi koos matkakolaga sõitmiseks üsna küündimatu. Kaalume mõlemad alla 80 kg ja kola 20 kg ringis, kohvriringi kaal veel otsa. TDM900 jaksab palju paremini. Üksi oli DL650 väga hea, matkaratta mõttes ehk paremgi kui TDM, sest gaas/vedu on igast asendist sujuv ega kaku nagu TDM900. DL1000 ja XL1000 kogemus puudub, loogiliselt võttes peaks olema nõks parem nii mootori võimsuse kui sadula mõttes.
Igale oma, eks peab ikka ise proovima ja otsustama mis meeldib.
--
Vallo
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.