Parim matkaenduuro?

Kasutaja avatar

Jesper
Tänanud: 247 korda
Tänatud: 599 korda

Re: Parim matkaenduuro?

Lugemata postitus Postitas Jesper »

urmas66 kirjutas:

Ilmselt peidas Jesper silmas vähe teist laadi rattaid kui TDM või Varadero,sest need ei ole olematute piduritega kumbki.Silindreid mõlemil ka ainult 2,kui see palju, siis ma ei oska midagi öelda

Nojah, ma siiamaani tegelt ei teadnud et ka TDM-i ja Varadero kohta tänapäeval "enduuro" öeldakse :) Ma lihtsalt pigem vihjasin sellele et kui põhimõtteliselt kõik nõudmised on sellised enamvähem tavalise matkaratta omad, aga neile lisandub soov "enduuroliku" välimuse järgi, siis tuleb praktilistes kasutusomadustes üsna tugevaid järeleandmisi teha, mis omakorda muudab eri mudelite omavahelise võrdluse parajaks juustepoolitamiseks. Iseenesest pole selles välimusesoovis muidugi midagi taunimisväärset, hea mootorratas ongi selline mida on tore ka niisama vaadata :). Muidugi päris uute ratastega see võibolla enam nii pole, ei tea, pole veel võimalust olnud ühestki nendest 2010+ uue kooli mammutitest jalga üle visata.

Kindlasti on lihtsam Varadero ja TDM-iga kruusal sõita kui Transalpist/ATst/Super Tenerest kaheinimese matkapilli ehitada.

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Motomatkamine”