Parim matkaenduuro?
-
- Toetajaliige
- Tsikkel: Yamaha TDM 850
- Tänanud: 1974 korda
- Tänatud: 568 korda
Re: Parim matkaenduuro?
Varadero on raske ratas 270 millegagi kaalu.Kui metsas ja just pehmel liivasel pinnal ka tahad liigelda,siis ei ole kõige mugavam.Suur Gessu vist tsipa kergem,aga põhimõtteliselt sama klassi ratas.Varaderoga on hea sõita ja on ka igati töökindel,aga endale ei meeldinud just suur kaal.Pole ise mingi kilu,aga kui ikka kinni jääd,siis on 50kg kergemat ratast ikka palju kergem välja tõsta.Varadero ja analoogid on minu arust samapalju enduurod kui Honda CRV maastur.Põllul saab sõita ja metsas saab sõita,aga nad ikka rohkem maantee rattad.Mina neile ratastele enduurot nimele ei lisaks vaid need on pigem matkarattad.Kui maantee rehvid all,siis pole ka läbivust ollagi.Maastiku rehv pole jälle asfaldil parim.
Transalp ei ole minu meelest eriti sobilik kahekesi sõitmiseks,muidu igati hea ratas.Oleneb mis kasvu-kaalu olete,aga keskmist kasvu inimestele pigem väike.
Aga ,kui tahad lihtsalt Eestimaad avastada ja piirdud kandvate teedega,siis julgen küll Varaderot soovitada.Sadul on igatahes mugav mõlemale ja muidu ka igati hea ratas.
Yamaha TDM on tegelikult ka sama laadne ratas ja on umbes 50kg kergem.Meil peres mõlemad olemas.
ML-Transport AS
Kiired kaubaveod Tallinn-Helsinki,Helsinki-Tallinn
Kaubavedu Scandinaavias ja Baltimaades.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.