Bikeri Date!

Martti.S
Tsikkel: Suzuki GSX 600F

Re: Bikeri Date!

Lugemata postitus Postitas Martti.S »

will111 kirjutas:

No johhaidii, õige diameetriga plastikust "punn" ette, kummitihend vahele ja ongi problem solved. Inimestele vist meeldib n*ssida mingite mõttetute asjadega ma vaatan :D ma vist juba kuskil siin kommenteerisin sel korgitamise teemal aga ütlen veelkord, SEAL EI OLE SURVET!!! seega korgi ainuke eesmärk on hoida õli karterist välja pritsimast, kogu teadus. Keegi tarkpea siin mingil hetkel veel küsis, kas ma ise ka sõidaksin nii...aga mille kuradi pärast ma ei peaks sõitma? või on parem kükitada suvel garaazis ja üritada välja mõelda mingit ilgelt "provesionaaalset" lahendust selle asemel, et rahulikult ringi sõita? Mis juhtub kui tõepoolest lendabki kork sõidu ajal sealt pealt nahhui? paned taskust kaas võetud riidelapi ette ja sõidad koju ning võid siis kasvõi talv läbi garaazis seda keeret sinna välja mõelda

Nagu ma aru saan, käib jutt alumisest õlipunnist (väljalaskmise omast). Kui see sõidu ajal jalutama läheb, on karter tühi ja... kill-kolladi teeb mootor.
Siis on terve talv aega mootorit remontida.

Raits66 kirjutas:
Martti.S kirjutas:
hei5 kirjutas:

Ja mu projekt lõppes sellega, et õlikork ei lähegi tagasi kuna sisemine keere karteris on maas. Küll ma selle korda saan :D

Sellise probleemi tarbeks on täitsa laiatarbekaubana saadaval keermeliim... Mitte päris tavaline (kuigi ilmselt sobib see ka), vaid mingi veidi "paksem" ja tihendava (silikoonilaadse) omadusega.
Igatahes kunagi olen oma autol sama probleemi niimoodi lahendanud, ei lekkinud ega midagi. Kui oli vaja õli vahetada, siis lihtsalt jõuga lahti (kuna liimikiht on paks, siis tuleb küll) ja pärast uue kihiga punn tagasi.
Korra olen viimases hädas kasutanud sama lahendust ka keerme kaotanud rattapoltide puhul (2tk käisid üle, panin kummalegi tagarattale ühe neist). Igatahes ei ole mõtet karta katsetada, tulemusi tuleb jälgida lihtsalt.

Kui päris näpuga ringi keerad, siis on muidugi juba hilja.

Jälgid peeglist, et kui tagarattad hakkavad mööda panema siis vast ei pidanud see huinjaa ?

Kontrollima peab, selge see.

Pimesi usaldada ei tohi muidugi.

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Otsin / nägin inimest.”