Õnnetused mootorratastega [2016]

Ardilla
Tänanud: 66 korda
Tänatud: 71 korda

Re: Õnnetused mootorratastega [2016]

Lugemata postitus Postitas Ardilla »

AzA kirjutas:

Asi nagu selles, et kui hoolikalt lugeda, siis emotsioonitsedes sellist üle keskmise jama töllari pärast õnnetuse teinu ei aja.
Nendib kuivalt fakti ja on üllatavalt adekvaatne. Kummardused ja nõrgema liikleja kaitsmisega olen nõus ... Saksamaa on hea näide. Piitsahoopidest jms. vahvat ajavad teised tegelased.
See, et liikluses on töllareid, ei tähenda, et täielikku joga võiks pritsida ... või nii.

:) Ma natukes selgitan enda väljaütlemist piitsa kohta. Selge, see, et tegemist on minu emotsiooniga.

Mõte käis siiski konkreetselt roolijoodikute kohta ja piits oli pigem metafoor. See emotsioon ei ole pelgalt minu Veebi plähv vaid tuleb siiski igapäevasusest. Ma olen kahel korral rooli tagant eemaldanud ja politseile üle andnud kas kriminaalses või sellel lähedases joobes isikut.
Ühe sugulase sõitis purjus veokajuht üle kui to sõitis jalgrattaga koju. Vääna-Jõesus puhumisreidis võeti maha minu ees ja minu taga olev auto. See on absurd, ei ole normaalne, et järjestiku sõitvatest kolmest autost kahel juhil on joobe tunnused.

Kui mõni joodik oma kolm sõpra kabelisse sõidab siis kõik halavad, selgub, takka järgi, et talle on mitu korda enne atata tehtud aga kasu ikka ei ole ja järjekindalt ronib ta jälle ja jälle rooli. Ning samal ajal kui noori maetakse politsei ajab külapeal järjekordet roolijoodikut taga. jne.jne.jne
Kahetsusest rääkides, mõni kahetseb ainult siis kui on vaja kohtupingis seda teha, et leebem karistus saada.

Haaberstis ringi sõites, ühe tunni jooksul, nägin kolme roolijoodikut, üks Haabersti Statis, kelle sõbrad autost eemaldasid, ühed tüübid tinutasid Harku-järve taga ja üks seltskond jõi õlut seisvas atos Shkoda Jäähalli juures. Ja kõik nad lähevad sõitma varem või hiljem. On see olukord siis normaalne? Politsei sellistele väljakutsetele ei reageeri või ei jõua reageerida.

Teine äärmus on "ma ei märganud". Kui nokitakse telefoni, või tuimalt keeratakse, ette, sest tal oli vaja keerata jne. Minu arust kui roolis, sõnumineeritakse, ei ole see sugugi ohutum kui kinnisilmi sõitmine.

Ma ise olen elanud läbi õnnetuse, kus tädi n.ö. ei märganud. Tulemus on püsiv probleem veenidega paremas jalas aga see selleks. Ma ka ei emotsioneeri selles olukorras. Miks ma peaks, 5 aastaga harjub ikka ära :)

:) Ehk, rikkumisel ja rikkumisel on vahe. Minu arvates, pisema rikkumise puhul on efektiivsem selgitav töö kui trahv. (PS: ma ei mõtle siin füüsilist kohtlemist :D )

See vist juba teise teema teema :) Hälvik roolikeerajad jne.

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Vaba teema”