Tahan katsetada rehvi pidavuse piiri...
-
Teema algataja - Postitusi: 81
- Tsikkel: GSX-R1000 K3
- Tänanud: 7 korda
- Tänatud: 3 korda
- Kontakt:
Re: Tahan katsetada rehvi pidavuse piiri...
will111 kirjutas:nii et sellist asja nagu "harjutan otsa ära laskmise selgeks" mumeelest ei eksisteeri. küll aga peaks saama tagumise poole libistamist taolise kaadervärgiga kenasti katsetada.
Kusjuures ega jh, ärge saage valesti aru - "selgeks" tõesti miskit harjutada ei ole võimalik sest tingimused on erinevad. Ma pigem otsin enam vähem seda fiilingut/G-sid mida pidurdamisel tunned, et kui kõvasti pean pidurdama, enne kui nina alt ära läheb. Otsesõites esirattal sõitnud küll ja veel pidurdades - loha olen saanud vaid pigem sellise n.ö mitte hea pinnase peal. Olen enam, kui kindel, et rinkat sõites ka peale nii-öelda agregaadiga harjutamist ma ratta alt ära keeran või pidurdan sest tingimused on paratamatult erinevad _Lisaks kui tõesti pidevalt seal "piiri" peal sõita siis väike vääratus randme või piduriga ja hops siruli.
Kurvis ja kaldes olekul pole rohkemat kui näpuotsaga julgenud pidurit (Esipidur) kasutada, ja seda ka häda juhtudel ning võimalusel end kohe seda tehes püsti keeranud.
"Biker" aastast 2013
Planeta 5 > FZS600 Fazer > GSX-R600 Strad > GSX-R1000 K3
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.