Tahan katsetada rehvi pidavuse piiri...

Kasutaja avatar

Teema algataja
Rivo201
Tsikkel: GSX-R1000 K3
Tänanud: 7 korda
Tänatud: 3 korda
Kontakt:

Re: Tahan katsetada rehvi pidavuse piiri...

Lugemata postitus Postitas Rivo201 »

urmas66 kirjutas:

Sorry,aga ei lugenud kuskilt välja,et tegemist on rinkal pidamise-pidurdamise katsetamisega.
Ma võin küll eksida,aga see kaadervärk ei ole minu arust küll selleks,et õppida rinkal kiiremini sõitma.Selleks peab ikka pigem palju rinkal sõitma ja õppima ning kogemusi hankima.
Parandage mind teadjamad ,kui eksin.

Minu teema ammendatud, aga kuna see jutt sinna rinkale jõudis siis jutu jätkuks:
Defineeri "rinkal kiiremini sõitma" - Ma ei ole mingi ringraja sõidu teadlane aga rinkat sõites peamised sõidu eelised teiste ees tulevad kiirest kurvi läbimisest, mille üheks komponendiks on hiline pidurdamine (isegi et kurvi sisse minnes veel pidurdad) ning kiire väljumine. Selleks, et olla summaarselt kiire, pead oskama kõiki elemente. Agregaadiga tahakski antud juhul neid elemente - pidurdamine ja väljumine katsetada nii, et ratas jääks terveks :)

Ühesõnaga küsimus ei ole ringrajal kiiresti sõitmises vaid ratta alt ära pidurdamises ja kurvist väljumisel slaidimise piiri tajumiseks - nagu ka algselt teemas kirjeldatud :)
Kui oskad hoomata enamvähemgi piire, siis enesekindlus kasvab meeletult. (Minul vähemalt - ei tea kuidas teistel see käib, kellele teeoria, kellel praktika)

will111 kirjutas:

Muidugi naiivne oleks arvata, et kellegi targa ja kogenud sõitjaga rääkimine teeb sinust jube kiiresti pidamise piiril sõitja. Või noh, mina igatahes sellistesse asjadesse ei usu, sõitjaks saadakse harjutades, sõites! :)

Ma jätkuvalt räägin praktiseerimises, mitte teooriast :)

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Teenused ja abi”