Hälvik- Mootorratturid
-
- Tsikkel: 50cc MILD SEVEN, K 650, XV920
- Tänanud: 33 korda
- Tänatud: 19 korda
Re: Hälvik- Mootorratturid
kenk kirjutas:Kindlasti on palju kogemuseta rattureid tekkinud. Mitmetel on rattal see ebakindlus väga märgatav kui liikluses väiksel kiirusel peaaegu pikali komistatakse tasakaalu kaotades, väga nurgelisi manöövreid tehakse, sõidetakse suurte ratastega tee paremal servas jne. Eriti palju olen näinud viimasel ajal just tee paremal servas sõitmist - kui mõlemas suunas 1 rida siis jätab autojuhile väga ahvatleva ohliku pinna kus isegi vastutuleva auto puhul hakata vahelt läbi suruma. 99% autojuhtidest seda ei tee aga alati on see 1%...
iSlanderEST kirjutas:Olen sama asja märkand. Võimalik, et ongi palju uusi kogemusteta rattureid juurde tulnud. Käe viskamine on ka kuidagi kaduma hakanud, mõni päev alla poole tervitab vastu...
Kallid algajad kaherattalistel, olen seda vb juba ka siin öelnud aga ütlen veel ja veel - käige ära Moto Survival-il või mõnel analoogsel koolitusel (ma ei tea kas on mõni selline). Mul on mitmeid kolmnurkseid klepse ette näidata aga kindlasti lähen uuesti kui ratta mark vahetub. Kui mitte varem. Seda tunnet et tsikkel on osa sinust ei saavuta mitte kusagil nii kiiresti kui seal. Pärast on sõit tegelikult ka palju kindlam ja nauditavam. Ja üritus ise on väga chill. Nagu ka tegelased kes seda korraldavad.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.