Kõvatajad

Laurih
Tänanud: 5 korda
Tänatud: 31 korda

Re: Kõvatajad

Lugemata postitus Postitas Laurih »

Nende asjadega on üldiselt nii, et kui MINA midagi teen, siis Objektiivsetel Põhjustel aga kui KEEGI TEINE, siis need on tema Isikuomadused.

Kui naaber niidab muru pühap hommikul kell kuus, siis ta ongi selline "teistega mittearvestav m***", aga kui mina niitsin, siis lõunaks lubas vihma ja ma pidin nädalaks ära sõitma, oli vaja niita.
Kui keegi sõidab autode vahelt ristmikuni, siis ta on kõvataja aga kui mina seda tegin, siis saate aru ju, mul oli jube kiire sinna ja sinna...
Kui keegi laseb tühjade torudega, siis ainus põhjus on kõvatamine, aga kui minul olid tühjad torud, siis ma olin noor mees ja mulle hirmsasti meeldis kui mürises ägedalt, ma nautisin seda.
Kui mina jäin hiljaks, siis oli ummik aga kui sina, armas lugeja, jäid hiljaks, siis sina oledki selline hilineja, teistega ei arvesta ja ei osanud varem hakata tulema :)

Kui mina halan, siis selleks on selge põhjus, kui sina halad, siis oled halaja :)

HD FX-1200 '74
HD Breakout '19
BMW R1200GSA '15
KTM 250 EXC-F 6Days '20
Ducati Panigale V4 '18
Ducati Scrambler Italian Independent '15

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Fleim”