Autode hooldusest, diisel vs bensiin.
-
- Mode
- Tsikkel: honda putukas :P
- Tänanud: 38 korda
- Tänatud: 15 korda
Re: Autode hooldusest, diisel vs bensiin.
Mul oli enda auto hoolduses ja võtsin renaulte megane 1.6 bensiin rendist. 5tkm sõitnud. Nädalaga siis minu keskmine kütusekulu ca 11.6, kui tark valik see nüüd ongi? 99% maantee muidu. Võtsingi aint soomes käimiseks, tuli ca 1800km kokku u.
Väiksed mootorid on minu arust jälle naljanumbrid. Võta ükskõik milline pisike mootoriga auto. Minge 5 korraliku meest ja 200kg pagasit ja tehke maanteel üks möödasõit. Enne jõuab elu 3-10 x silmaeest läbi käia, kui mööda saab.
Minu arust need diisli suured probleemid on tegelikult üle pumbatud. Nagu ma ütlesin mul vist mingi 370tkm sõidetud. Pole ei pihustite, ega turbo ega millegi sellisega probleeme olnud. Korralikult hooldades ei ole midagi hullu. Kui diisel siis sügisel võib alati ühe disel100 pudeli pagassi visata ja iga tankimis korral juba veidi sisse panna. Ei pea nüüd ise viimase piirini asja ajama. Samuti võib õelda, et ega bensukas ka käima ei lähe, kui aku ikkagi surnud.
Samas näiteks 1.8t audil ikka rüüpab mõnuga. Täiesti mõttetu mootor minu arvates. Oleks tal siis minekutki.
Samas olen siin ca 40 autol sisselasekollektoreid puhastanud, kuna linna peal vanemad inimesed rahulikult sõites, lihtsalt ajavad "nõge" täis need.
Nagu renaulti esinduses sõbrad ütlesid, siis endale kunagi ei ostaks renaulti. Nüüd juba ühel neist olemas. Ja veel selline mudel, mida oli eestis ainult kaks, et ikka kasutatud varuosasid ei leiaks kunagi.
Üldmõttes muidugi, kellele ema, kellele tütar.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.