Objektiseerimisest...

Kasutaja avatar

Macintosh
Maagia ja nõidumine
Postitusi: 7346
Liitunud: 11 Mai 2011, 21:47
Asukoht: Tallinn
Tänanud: 1076 korda
Tänatud: 1053 korda
Kontakt:

Re: Objektiseerimisest...

Lugemata postitus Postitas Macintosh »

Margit kirjutas:

Naised ei võta sõna, sest mehed on nad juba eelmiste lõõpimiste saatel foorumi aktiivsest kaasalöömisest minema pühkinud. Tunne jääb, et ainult modellivälimusega seljakotiks nurujad on meeste poolt approvitud naised...
Ma olen Piipzi käest juba mitu korda aastate jooksul tahtnud konto kustutamist, sest no nii saab notsudest kopp ette.
Avalehe pildid ei häiri, neid on nett ja ajakirjad ja kõik muu nagunii täis, foorumi lehelt puhastamine ilmselt ei muudaks midagi. Aga igapäevasest/ülepäevasest meheilust ära ei ütleks :bsmile: Ehk siis bikeri fooum on suht meestepõhine ja ilmselt selleks ka jääb.

Naisi on 12% - 16% rattaga sõitjate hulgas. Midagi pole teha, mehed on agressiivemad ja mõni on ikka päris põrsas. Oleme Piipzuga viimaste aastate jooksul küll üritanud nii teha, et naised tunneksid end foorumis vähem survestatuna aga come on me oleme üsna hüüdjad hääled siin kõrbes. Mulle meeldiks kui naisi oleks rohkem ja nende sõna jõulisem. No vähemalt 14% ulatuses. Eelistaks sõitjaid (ja mutrivõtmega) aga asjalikud seljakotid sobivad ka sama hästi.

Mis meheilusse puutub, siis naised näevad asja pisut teistmoodi kui mehed. Korrigeeri mind, kui eksin aga Tom of Finland stiilis pildid vaevalt, et naiste arusaamu esitavad. Kuskohalt naiste arusaamu esitavd pildid tulevad? Mul puudub aim. Kui tead, siis informeeri meidki, ehk mõtleme midagi välja sest lubasime endale selle Pin Up'i püstipanemisega, et kui naisd küsivad, siis leiame lahenduse.

🧢 👕 🏍 T-särgid, pusad, mütsid ja kingitused mootorratturile . 🚀🚀 🍀 VAATA LÄHEMALT

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Foorumist. Ettepanekud ja kriitika”