E-Meister OÜ (motokaubamaja) maksehäired!

Kasutaja avatar

Ahfrsk
Tsikkel: K8 gixxer
Tänanud: 1 kord
Tänatud: 4 korda

Re: E-Meister OÜ (motokaubamaja) maksehäired!

Lugemata postitus Postitas Ahfrsk »

Opa, mina olin mai alguses hiiumaal ja tagaratta laager lendas täiesti juppideks.
Helistasin ja uurisin, neil oli kohapeal olemas kohe uus mulle. Kuna aga mina olin hiiumaal ja nemad Tallinnas, ei olnud mul võimalik seda kätte saada.
Selle peale soovitas mees mulle (ei tea nime, häält ja nägu ainult, kuna olen seal päris palju käinud) otse võtta ühendust firmaga, kus nemad oma kaupa saavad, et nemad saadaks vajadusel mulle need kiiresti postiga ka.

Mis ma öelda tahan on see, et tol hetkel ei olnud mina teadlik nende raskustest, ent ometi, kuna mina olin sitas seisus, andsid nad kõhklemata ära osa oma ärist ning kasumist (oma väga sitas seisus!), et mina kiiremini liikuma saaks.
Eelnevalt on mul ka ainult positiivsed kogemused antud ettevõttega (ei tea kedagi sealt, ei vii isegi Tramm66 ja reaalset nägu kokku) ning kui vähegi võimalik, siis oma raha ma viin ikka sinna, kuniks veel saab (eeldusel siiski, et ma oma raha eest kohe füüsilise objekti vastu saan, tellima ei hakka :D )

Jalgratas Scott ->
96´ ZX7R ->
K8 GSXR 750

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Kaupmehed, kaubandus & ühisostud”